Slovenija

Ministrovi nakupi

Ljubljana, 26. 10. 2007 19.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Gregor Trebušak
Komentarji
4

Minister Erjavec brez vednosti poslancev kupuje transportno letalo in deset novih turških izvidniških vozil Kobra.


KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rozlicek@gmail.com
26. 10. 2007 20.44
1. nakupi vojaške opreme naj bi se vršili v tajnosti 2. za te nakupe vemo že vsaj pol leta, zato je takšno delanje galame s strani bedastih novinarjev, delanje rdeče megle Poleti so se ta letala kar lepo sprehajala po letališču JPL zato je vse skupaj zares smešno. In slovenski novinarji se imajo za kompetentne. Nekdanji predsednik ravno kupuje nek tabloid in bi bilo vredu, da se vsi tako sposobni kadri spravijo tja.
Tonček Balonček
26. 10. 2007 20.43
Tudi sam ne razumem teh paradajzarsko komunističnonboljševistično ultralevčarsko leninističnomarksistično titoistično nastrojenih murgelskih pritlikavih pluvačev,ki mislijo,da se bomo proti terorističnim antiglobalističnim islamskim nacionalističnim džihadskim ekstremističnim elementom upirali s fračami in vilami. Dandanašni brez znanja in opreme pač ne gre, čas jih je povozil. mislim te komunajzarje, teroristi dobro vedo,kje je naša ahilova peta, verjetno je,da se v ozadju celo povezujejo z ugoraj naštetimi elementi,povezanimi ne le v celice ampak v celo mrežo. Le modrosti in viziji godpodov K. Erjava in J. Janše ter pronicljivosti njihovih ekspertov ter analitikov se imamo zahvaliti, da smo varni in na toplem, veina teh rdečih kverulantov pa se tega sploh en zaveda, pravzaprav rušijo sistem obrambe pred sovragi!!! Kdo in kdaj bo temu napravil konec, vas vprašam*!
123_Zoke_vec_ni
26. 10. 2007 20.16
Levičarski minister - rezultat je pa tak. PREDLAGAM MINISTRU ERJAVCU, DA HITRO OPRAVI NAKUP NEKAJ PROTILETALSKIH SISTEMOV OD RUSIJE! TO BI NAMREČ POPOLNOMA UTIŠALO VSE NJEGOVE KRITIKE IZ KOMUNO-NOSTALGIČNE POLITIČNE OPCIJE.
alc19@email.si
26. 10. 2007 20.05
pe..r budalasti volilci rezultat je pa tak