Slovenija

Ministričini nezakoniti posli

Ljubljana, 27. 12. 2007 18.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Klinetelizma zdravstvene ministrice ni mogoče zanikati. Cvetka Tinauer, ki je z ministrico sklenila sporen posel je priznala, da sta dobri znanki.


KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hinko.murovec@siol.net
29. 12. 2007 19.08
Mac4_m, Koni9, brez skrbi kmalu bodo ti posvečeni lopovi prišli k obračunu. Mladi so sicer v nekaterih pogledih še delno v dilemi o " resnici " iz pred 50-60 let, toda nobene dileme ni o sedanjem dejanskem stanju in kmalu bomo imeli goro študiranih mladih, ki jim bo prekipelo ob dejstvu, da jim vladajo idioti z raznimi obramboslovnimi šolami in dolensko angleščino, ki zaposlujejo svoje bližnje z pastirsko šolo oni pa z končanimi fakultetami prodajajo tobak v trafikah za plačo 350 EURov. JJ si koplje s svojimi jamo, ki bo globja od vsakega brezna v Rogu. Gospa ministrica pa, škoda besed, sodi pač k JJ in Urški. LP
mac4_m
28. 12. 2007 19.04
Tako je koni9, in vsak, ki krade lasten narod (pa naj bo levi ali desni) in vsak, ki mu drži štango je izdajalec lastnega naroda. In ve se, kako so včasih sodili izdajalcem. Edino prav bi bilo in nemara tudi bo tako, da se takim sodi tudi v teh časih...
jansa-arms
28. 12. 2007 15.11
Dejstvo je,da tud če so tkrat kradli,nikakor ne v tolikšnem obegu kot danes.Dokaz za to je,da smo tudi mi imeli. Delavci,naši očetje in matere, so z lastnimi rokami zidali večino tovarn,ki jih je ta sistem uničil ali razprodal (beri šenkal). Kdo jim je dovolil,da prodajajo naše?Dobili smo tiste ničvredne certifikate,za leta truda in izgradnje svoje domovine. Ni bilo današnjega blišča in bahavosti,ampak je bilo vsaj naše! Danes pa vemo samo za uradno verzijo,kodo si je prisvojil naše žulje. Prikrito pa z vrha navzdol se med seboj kregajo in tepejo za tisto kar je bilo nekoč naše. Nekateri boste spet poskočili in rekli,da ni tako,vendar oni ki so pri tem sodelovali vedo koliko je bilo treba odrekanja in znoja,da smo gospodarstvo pripeljali tako daleč,da se je novodobnim podjetnikom in politikom splačalo spremeniti družbeno ureditev,seveda z namenom,ki ga sedaj izvajajo. Nas so samo vprašali,če hočemo samostojno Slovenijo,kakšno gospodarstvo hočemo,pa nas ni nihče,naredili so tako,da je njim v prid! Ni važno,a so levi,ali desni,vsi so se obrnili proti tistim,čigar kruh jedo!
Cukercek Sladki
28. 12. 2007 14.52
zavedno.slovenc povej to ljudem na robu družbe
zavedno.slovenc@email.si
28. 12. 2007 14.34
Tole je pa tako slišati kot: "Gledamo TV, da vemo kako ljudje živijo, kakšen je svet..." V Sloveniji je lepo živeti. Ni vse v polnem hladilniku in debeli denarnici. Slovenci smo sposobni živeti globlje vrednote in te so vso zgodovino omogočale obstoj naroda. Pa lep vstop v Novo leto vsem.
Cukercek Sladki
28. 12. 2007 14.14
koni9 Tudi moj sosed je bil visok funkcionar v bivšem sistemu SAMOUPRAVE. Pa ima manjšo pokojnino od mojega očeta in nima svoje hiše mi jo seveda imamo itd... In njegovi otroci živijo slabše kod otroci mojega očeta se pravi tudi jaz. Zato di dam čisto prav Aja sem pozabil povedati bivši minister za promet in zveze g. Božič je kupil še za časa ministrovanja najlepšo parcelo v neki vasi (poznam situacijo in bi lahko o tem povedal marsikaj ). Za ceno ,ki si jo navaden smrtnik najbrž ne bi moral privoščiti nikoli v življenju.
jansa-arms
28. 12. 2007 13.57
Poznam bivšega jugoslovanskega ministra za kmetijstvo. Živi v 120 let stari hiši,vozi se z golf 3,,sin ima skromno kmetijo,hči je še mlada šla v Nemčijo za boljšim kruhom. Iz tega lahko sklepamo,da takrat le niso bili taki lopovi kot se jim sedaj pripisuje.Za današnje ministre je pa je očitno,da morajo še pred imenovanjem dokazati svoje lopovske sposobnosti. Vse kaže,da je edini pogoj,imeti določeno količino nedokazljivega denarja.Mi samo geografsko spadamo zdaj na Balkan,drugače smo pa iz Južne Amerike.
politik70
28. 12. 2007 13.28
Ja tale naša Zofija ! Še dobro se ni v fotelj usedla pa ga že biksa! Jo mormo pa razumet do konca mandata je še čisto malo.... Pozdrav Politik70
doki007@email.si
28. 12. 2007 13.18
grofica zofija slabo se ti piše ,......!!!! ---dela tako kot je blia navajena,.....nepravilno , nepošteno , klientelizem ,.....ect ---Tinaurjeva je pa res tut neka tajkunka ,...kako bajto ma ,...pa kaka bajta to je grad ,....!!!! ----kje je njo najdla ???
Cukercek Sladki
28. 12. 2007 13.10
Sicer pa tonček b... Kdo pa je rekel ,da dela ministrica super in da je delal bivši minister super. Očitno imaš zelo nizko mejo uspešnosti , bi človek rekel da imaš mejo pod ničlo
Cukercek Sladki
28. 12. 2007 13.07
Tonček Balonček preprosto zato , ker se ima vsa vlada za kristalno čiste in brezmadežne. In preprosto zato, ker je zdajšna vlada ko je bila na oblasti levica ,počela to kar sedaj počnemo mi pljuvala je po vsem kar ni bilo desno. To je eno drugo . Zakaj dobi neko podjetje ki slučajno pozna ministrico posel .Npr. jaz ki pa imam znanje in konkurenčno ponudbo pa nimam niti trohice možnosti da pridem zdraven . zato pljuvamo po takih povezavah
Tonček Balonček
28. 12. 2007 12.12
Zakaj tu nekateri žalijo to gospo, če je evidentno, da dela še bolje kot prejšnji, za katerega nihlče ne ve, zakaj so ga, kljub odličnosti zamenjali? Ona je super duper!!!!!!!!!!!!!!!!
pahor?ek
28. 12. 2007 11.39
Tovarišija...smo vas že spregledali. Takoj, ko je kateri od ministrov pri svojem delu odličen, ga začnete diskreditirati na področjih, ki sploh niso pomembni.
Cukercek Sladki
28. 12. 2007 11.22
Pozdrav tudi tebi prašek . Manja ... Če ne obvladaš besede klientelizem se pač ne vmešavaj v debato o tej zadevi .Priporočam pa ti ,da greš v ustanovo v kateri te osnovne zadeve razlagajo . Samo za informacijo reče se ji šola in priporočam ti ,da začneš že na osnovni ravni to je 1 razred devetletke kajti besedo klientelizem pozna že vsak bebec pa l.p.
manjakranjc@hotmail.com
28. 12. 2007 11.11
Da danes srečaš ovčke, ki padajo na vsako "travo" je pa res žalostno. Žalostno pa ja videti, kako mediji vplivajo na te ovčke,....najbolj pametni so tisti, ki vse stvari le absorbirajo od oddaje svet in pa kakšnega partijskega trobila, ki pa je danes v večini. Upam, da pridejo časi, ko boste zmožni reči besedo oprosti, saj toliko ste dolžni. Pozdrav M.K
Cukercek Sladki
28. 12. 2007 10.59
Dober dan. Desničarji ! Kot sem že ekrat v komentarjih omenil je čas ,da obiščete OKULISTA in malo spregledate . Čez dejstva pač ne morete, Tinauerjeva je pač znanka Kukovičeve in kukovičeva je teta Bačovnikove in Bačovnikova je (bodoča )Janšika . To dragi moji je KLIENTELIZEM In že zaradi tega (pa tudi če so vsi posli pravno ustavno legalni) ne bi smelo biti take povezave. po mojem mišljenju je MJJJ izgubil še 10% glasov živele napake MJJJ-ja pa l.p.
karol290@siol.net
28. 12. 2007 10.03
Vsaka čast, da se je pojavila oddaja svet na kanalu a, da vsaj od njih izvemo kakšne lumparije se dogajajo v naši vladi in drugje po naši državici, izgleda gospod Janša, da boš moral tudi svojo tajkunico ustaviti, če hočeš, da ti bodo ljudje saj malo še verjeli, pa veliko sreče !!
doki007@email.si
28. 12. 2007 09.09
ha ha ha ha ,...janševci spet ni kej prov ,.....grofica Zofija spet neki dela na svojo roko s svojo tajkunsko kolegico Tinauerjevo ,.....ste videli kak grad ima ,...???!!!! ..------janševci pa spet govorijo kaka je ta tv A-kanala ,.....češ da je to tv od kardelja ,....!!!!
mac4_m
27. 12. 2007 23.24
Slovenija, mala skorumpirana balkanska vas....
tirolec
27. 12. 2007 22.08
Je čas pravi, da nastopi v pravi vlogi Kos in razkrinka dvoličnost, ki se plete že leta v državni upravi. In kje so tu druge inpšekcijske službe, ki bi po službeni dolžnosti morale razkrinkati in že zdaaaaavnaaaaj odkriti zlorabe položajev.....kar pomeni, da se podobni primeri še vedno dogajajo a žal imajo rajši vsi oči zaprte. Naj povem, da je za tovrstno odkrivanje in preverjanje potrebno reeees veeeeeeliko dela in očitno tega niso javni uslužbenci vajeni niti sposobni. Če kje smrdi tisti trenutek ne dihaj, da kaj ne zavohaš, če se šikane ali kraje dogajajo tisti trenutek malo poglej stran, da ne vidiš, če nekaj človeškega čveka pride do tvojih ušes, sa naredi, da nič ne slišiš - delaj tisto, kar ti rečejo in bodi fuuuuul zajeban do drugih - to je danes načelo uslužbencev v državni upravi! Žalostno a resnično!