Slovenija
Oglas

MALDIVI to jesen in zimo do 20 % ceneje!

Ljubljana, 09. 09. 2024 12.00 | Posodobljeno pred 6 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Tudi vi že vse življenje sanjate o počitnicah na rajskih Maldivih? Potem je ZDAJ pravi čas, da sanje postanejo resničnost!

Maldivi so vsekakor ena najbolj priljubljenih počitniških destinacij sveta. A če je še pred nekaj leti veljalo, da si počitnice na Maldivih lahko privoščijo samo petični gostje, lahko sedaj čar Maldivov s pravočasnim in premišljenim načrtovanjem doživite tudi vi!

Na Počitnice.si najdete bogat nabor počitnic na Maldivih z odhodom letala iz Ljubljane, Zagreba, Benetk ali Dunaja za vse vrste popotnikov in počitnikarjev, zato hitro preverite njihovo ponudbo TUKAJ ali pošljite povpraševanje za Maldive na info@pocitnice.si in si z zgodnjo prijavo zagotovite ekskluziven popust – tudi do – 20 %!

Počitnice.si, d. o. o.

Počitnice na Maldivih – kdaj, zakaj, kako?

Maldivi se ponašajo s tropskim podnebjem, kar pomeni, da je skozi vse leto toplo in vlažno, temperatura zraka se giblje med 25 in 31 stopinj Celzija. A dejansko vreme na Maldivih določajo monsuni, ki leto delijo na tako imenovano suho in mokro sezono. Suha traja nekje od novembra do konca aprila in ker je takrat v naših krajih praviloma hladneje, sta jesen in zima kot nalašč za nepozaben oddih na rajskih Maldivih.

Počitnice.si, d. o. o.
Počitnice.si, d. o. o.

Maldivi so skupek tisočerih otokov potopljene gorske verige v Indijskem oceanu, a poseljenih je le okoli 200 otočkov. Večina je namenjenih turizmu, kar pomeni, da je celoten otok en velik resort, na katerem so samo gostje in osebje, ki skrbi za brezskrben dopust. Tako lahko vedno najdete popoln intimen kotiček samo zase in uživate na belih peščenih plažah, ki jih obdaja dih jemajoče morje v stotinah turkiznih odtenkov. 

V zadnjih letih so turistične namestitve na voljo tudi na lokalnih otokih, kjer si lahko počitnice organizirate sami. Res je, da boste na ta način morda prihranili nekaj denarja, a Maldivi so muslimanska država, zato se ob neupoštevanju strogih pravil lahko hitro znajdete v težavah, pri reševanju katerih ne boste imeli pomoči agencije. Ceni letalske karte in namestitve je potrebno prišteti še transferje z glavnega letališča Male do izbranega otoka in nazaj, tudi cene hrane in pijače so na Maldivih precej zasoljene, alkohola na lokalnih otokih ni. 

Zakaj so počitnice na Maldivih s Počitnice.si vedno dobra izbira?

Če upoštevate vse našteto in nato primerjate cene počitnic v lastni organizaciji z akcijsko ponudbo počitnic na Maldivih  pri Počitnice.si, boste hitro ugotovili, da si lahko za skoraj isti znesek namesto oddiha s kopico skrbi privoščite sanjski oddih na Maldivih!

Zato hitro preverite bogato ponudbo počitniških paketov za Maldive z odhodom letala iz Ljubljane, Zagreba, Benetk ali Dunaja TUKAJ in izkoristite do 20 % popusta na zgodnje prijave! Večina paketov je zasnovana kot 9-dnevni oddih, saj se 2 dni porabi samo za potovanje, a se vam na Počitnice.si brez težav prilagodijo in vam pripravijo tudi povsem individualno ponudbo počitnic na sanjskih Maldivih za 8, 10, 14 ali več dni. Vse, kar morate storiti, je le zapisati svoje želje v elektronsko sporočilo in ga poslati na info@pocitnice.siin že v nekaj urah boste prejeli nabor najboljših ponudb po vaši meri. 

Za več informacij so vam izkušeni svetovalci pri Počitnice.si na voljo tudi na telefonski številki 01/280 30 00, od ponedeljka do sobote pa se lahko oglasite tudi v njihovih fizičnih poslovalnicah, in sicer v nakupovalnih središčih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo.

Pa še nekaj...

Vsi paketi počitnic na Maldivih pri Počitnice.si vključujejo vse storitve, ki jih potrebujete na brezskrbno letovanje: letalski prevoz, prevoz na izbrani otok in nazaj z gliserjem ali hidroplanom ter namestitev na otoku z izbrano storitvijo (polpenizon, polni penzion, all inclusive). Poleg tega vam Počitnice.si zagotovijo tudi garancijo za vračilo denarja v primeru odpovedi letov. Tako ste lahko veliko bolj mirni, kot če bi rezervirali let in nastanitev ločeno.

Kateri otok na Maldivih je pravi za vas? 

Na Maldive lahko s Počitnice.si poletite tako iz Ljubljane, kot tudi vseh okoliških letališč: Zagreb, Dunaj, Graz, München, Benetke in Milano (Malpensa) z enim postankom v Istanbulu, Dubaju ali Dohi. Na Maldivih pristanete na glavnem otoku Male, od koder vas nato z gliserjem ali hidroplanom odpeljejo do izbranega otočka.

Pri izbiri otoka oziroma resorta skorajda ne morete zgrešiti, saj je tako rekoč povsod poskrbljeno za vse vrste gostov. Maldivi so vsekakor odlična destinacija tako za zaljubljene pare in sveže zakonce, kot tudi za družine z otroki in seniorje, ki si želijo uživati v jeseni življenja. Kot pravijo na Počitnice.si, so med njihovimi gosti najbolj priljubljeni: 

Villa Park Sun Island 4*, ki se lahko pohvali s čudovitimi hišicami na plaži in odlično hrano.  Leži na južnem atolu Ari, ki je od letališča Male oddaljen 20 minut s hidroplanom in še10 minut vožnje s čolnom. Ima zelo lep koralni greben, kjer se lahko potapljate in snorkljate, s svojo rajsko kuliso in prekrasnimi sončnimi zahodi pa je resort popolna izbira za pare, ki iščejo romantičen oddih. 

Počitnice.si, d. o. o.

Royal island resort & Spa 4* stoji na severovzhodnem delu atola Baa, ki je od glavnega otoka Male oddaljen 35 minut leta s hidroplanom. Tudi tu so gostje nastanjeni v hišicah na plaži, ki predstavljajo popoln pobeg od vrveža vsakdanjega sveta. Resort ponuja številne aktivnosti, vključno z vodnimi športi, potapljanjem, ribolovom, izleti in raznimi adrenalinskimi doživetji. 

Meeru Island Resort & Spa 4* se nahaja na severnem delu otoka Male in je zaradi kratkega transferja z gliserjem popolna izbira zlasti za družine z otroki. Resort ponuja raznolike nastanitvene možnosti, od luksuznih vil ob plaži do udobnih hišic na vodi, obdajajo pa ga bele peščene plaže in turkizne lagune, ki so popolne za sproščanje in uživanje v lepotah tropske narave.

Počitnice.si, d. o. o.

Kuredu Island Resort & Sangu Water Villas 4* stoji na atolu Lhaviyani, 150 kilometrov severno od glavnega otoka Male, do koder vas v 35 minutah ponese vodno letalo, ki nudi osupljive razglede na čudovite turkizne otočke in atole. Resort ponuja namestitve v elegantnih vilah na plaži in luksuzne vodne vile in je odlična izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo udobja, razkošja, aktivnosti ter naravnih lepot na Maldivih. 

Počitnice.si, d. o. o.

Sun Siyam Olhuveli 4/5* se nahaja na na dveh otokih, glavnem Olhuveli in manjšem Dream Island', ki ju povezuje majhen most. Večji otok ima bujno vegetacijo, manjši pa je znan po čudovitih plažah in neštetih belih peščenih nabrežjih. Do otoka vas v 45 minutah pripelje vodni gliser, resort pa zagotavlja zelo kakovostno storitev in je kot nalašč za popoln počitniški odklop.

Počitnice.si, d. o. o.

Ne glede na to, kateri resort boste izbrali, ste lahko prepričani, da se med počitnicami na Maldivih vsekakor ne boste dolgočasili. Z dihalko in masko se lahko odpravite raziskovat podvodni svet in se iz oči v oči srečate z mantami ter nenevarnimi 'baby sharki'. Privoščite si lahko tudi razne druge vodne športe, od kajaka, supanja, pa vse do kajtanja in surfanja. Tisti, ki bi raje ostali na trdnih tleh, se lahko vedno pridružite jogi ob morju ali pa se prepotite v fitnesu, pri odbojki na mivki, namiznem tenisu ali kakšnem drugem športu.

Začinite jesen in zimo s tropskim pridihom! Že danes rezervirajte nepozabne počitnice na Maldivih in si zagotovite do 20 % popusta! Preverite bogato ponudbo počitniških paketov TUKAJ, pošljite povpraševanje na info@pocitnice.siali pokličite 01/280 30 00 ter si to jesen ali zimo uresničite sanje – s sanjskim oddihom na Maldivih! 

 

Naročnik oglasne vsebine je Turistična agencija Počitnice.si, d. o. o.