Slovenija
Oglas

Le kaj je delal Janković v Slonu?

Ljubljana, 20. 09. 2010 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Izobrazba je neprecenljiva zaradi pridobljenega znanja, višja številka pri stopnji izobrazbe pa velikokrat pomeni tudi boljšo službo ali višjo plačo.

Če v mladih letih zaradi različnih razlogov ne uspemo zaključiti želene šole, za nas poskrbijo šole za izobraževanje odraslih.
B2 Višja strokovna šola se predstavlja kot najbolj prijazna šola, kjer vas do diplome pripeljejo z nasmehom.

B2 d.o.o., Višja strokovna šola v Ljubljani in Mariboru, je ena vodilnih ponudnikov izobraževalnih storitev na slovenskem izobraževalnem trgu, ki v očeh javnosti uživa zavidljiv ugled. Številne pohvale na račun kakovostnega dela so v podjetju deležni tako s strani nekdanjih diplomantov kot s strani podjetij, ki njihove diplomante zaposlujejo. Nudijo pestro izbiro višješolskih izobraževalnih programov: Informatika, Ekonomist in Poslovni sekretar.

V programih Ekonomist in Poslovni sekretar je študentom na voljo tudi najsodobnejša oblika spletnega študija (e-izobraževanje) za vse tiste, ki jim vsakodnevne obveznosti ne dopuščajo obiskovanj predavanj v popoldanskem času ali pa je njihov dom bolj oddaljen od šole. Za spletni študij so razvili lasten portal, zato ne gre zanemariti, da je B2 prejemnik treh zaporednih "Comenius Edu Media Siegel" nagrad, ki jih podeljuje nemško združenje za pedagogiko in informatiko. Priznanje pomeni potrditev kakovosti na mednarodnem nivoju na področju e-izobraževanja.

Komunikacija s šolo in predavatelji v e-izobraževanju poteka pretežno preko spleta (Skype, videokonference, delo na forumu), študentom so na voljo spletna multimedijska in interaktivna gradiva, ves čas študija pa njihov napredek spremlja tutor, na katerega se kadar koli lahko obrnejo po pomoč, če jo potrebujejo. B2 Višja strokovna šola ponuja celo predhodno izkušnjo, saj vsakemu interesentu omogoči dejanski preizkus e-izobraževanja. Še več, preko klepetalnic, ki jih poleg multimedijskih in interaktivnih spletnih gradiv ter ostale elektronske komunikacije omogoča njihov portal, lahko testni uporabnik poklepeta z dejanskimi študenti in iz prve roke izve vse podrobnosti o e-študiju in šoli.


Številni njihovi diplomanti danes zasedajo odgovorna delovna mesta v gospodarstvu, se lažje odzivajo na hitre gospodarske spremembe in zadostujejo zmeraj višjim zahtevam delodajalcev, saj v izobraževalnem centru B2 d.o.o. sledijo sodobnim načelom.
V vseh izobraževalnih programih je najti veliko gospodarske prakse, saj jim uspeva pridobiti na predavateljska mesta strokovnjake, ki prinašajo v šolsko okolje najsodobnejše znanje. Njihove prednosti so fleksibilnost, individualni pristop in poznavanje potreb odraslih v izobraževanju, predvsem pa jim uspeva ustvariti sproščeno ozračje, ki študenta brez stresnih situacij v čim krajšem času pripelje do diplome VI. stopnje in do znanja, s katerim dobra zaposlitev ni več problem. Njihova najboljša referenca so zagotovo zadovoljni študenti. Ves čas študija dokazujejo, da so zares najbolj prijazna šola. So zagovorniki trditve, da vsako znanje šteje. Zato študentom priznavajo znanje pridobljeno v predhodnih izobraževanjih, kot tudi vsa neformalno pridobljena znanja in izkušnje, ki so jih tekom let pridobili z delom.

V letu 2007 in 2009 jim je Planet GV podelil priznanje za najboljšo Višjo strokovno šolo.

Vsako leto na enem od družabnih srečanj srečnemu izžrebancu povrnejo celotno šolnino, petim pa vrnejo stroške vpisa. S to tradicijo nameravajo nadaljevati tudi v prihodnje.

Šolanje zaključijo s tradicionalno svečano podelitvijo diplom. Ob deseti podelitvi se je vabilu odzval tudi župan mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Janković in najboljšim med njimi osebno čestital in podelil priznanja šole za izjemne dosežke.

Na deseti podelitvi diplom v hotelu Slon je diplomantom čestital župan mestne občine Ljubljana gospod Zoran Janković.

Ne nazadnje pa je potrebno omeniti tudi to, da jih v sam vrh priljubljenih ponudnikov izobraževalnih storitev uvršča tudi ugodna cena in odlični plačilni pogoji, saj študentom omogočajo obročno plačevanje tudi do trideset obrokov.

Študij na B2 je vsekakor odlična popotnica v poslovni svet.