Slovenija
Oglas

Krompirjeve počitnice v LifeClass Hotels & Spa Portorož: Idealna destinacija za družinsko sprostitev in zabavo

Ljubljana, 01. 10. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 1 uro

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Z jesenskimi počitnicami pred vrati je čas, da razveselite svojo družino s prav posebnim oddihom na slovenski obali. LifeClass Hotels & Spa Portorož ponuja popoln paket za krompirjeve počitnice, ki bo zadovoljil tako najmlajše kot tudi starše, in to po izjemno ugodnih cenah!

Popoln paket za vso družino že od 144€ na noč

Izkoristite paket, ki vključuje polpenzion v družinski sobi (2+1) že od 144 € na sobo na noč ali družinsko sobo (2+2) že od 180 € na sobo. Ponudba vključuje tudi gratis bivanje za dva otroka do 12,99 let, animacijo za otroke, brezplačen parking, neomejen vstop v bazene in presenečenje v sobi za otroke!

Otroška zabava in animacija v Mini Klubu – brezplačno!

Medtem ko si bodo starši vzeli trenutek zase v savnah ali na sproščujočih masažah v Termah Portorož, bodo najmlajši uživali v Mini Klubu – brezplačnem animacijskem klubu, ki ponuja pestro izbiro aktivnosti in delavnic, med katerimi so:

- Kulinarične delavnice

- Raziskovanje okolice in gozdne ustvarjalne delavnice

- Čarovniška šola in lov na zaklad

- Mini kino, Mini disco in izdelovanje mask

- BARBEQUE party s slastnimi dobrotami

Ne pozabite na Halloween Fest – strašna zabava 31. 10.!

Vrhunec krompirjevih počitnic bo Halloween Fest 31. oktobra na plaži Meduza. Dogodek prinaša nepozabno zabavo za vso družino, z DJ nastopom, mini diskom, poslikavo obraza, rezanjem buč, skakanjem v vrečah in še mnogo več. Za dodatno čarovnijo bo poskrbel čarodej, dogodek pa popestrila tudi glasbena skupina v prijetnem vzdušju pod zvezdami.

Starši, razvajajte se v savnah in na masažah

Medtem ko se vaši otroci zabavajo, lahko starši izkoristite priložnost za sprostitev v Sauna Parku Term Portorož, kjer vas čaka kar 7 različnih savn in bogati rituali, ki potekajo čez cel dan. Za tiste, ki si želijo popolne sprostitve, pa so na voljo tudi številne masaže, ki bodo odpravile stres in napetost ter vas napolnile z novo energijo. 

Rezervirajte svoj oddih že danes in doživite popolne jesenske počitnice v Portorožu. Več informacij in rezervacije najdete na naši spletni strani LifeClass Hotels & Spa Portorož.

Z LifeClass Hotels & Spa je vaš družinski oddih lahko resnično nepozaben!

 

Naročnik oglasne vsebine je Istrabenz Turizem d.d.