Slovenija
Oglas

Kocke Tuš Bricks obnorele Slovenijo. V kratkem pride na police nova pošiljka!

Ljubljana, 10. 10. 2024 10.13 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tuš je minuli mesec ponovno razveselil mnoge slovenske družine, ko je naznanil povratek priljubljenih kock Tuš Bricks, s katerimi je letos mogoče sestaviti čisto pravo kmetijo. Zaradi neverjetnega odziva, ki je presegel celo pričakovanja trgovca, pa je zaloga v mnogih trgovinah že pošla. Zato smo preverili, ali bo Tuševo kmetijo letos še mogoče kupiti.

Priljubljene kocke Tuš Bricks so navdušile tudi številne vplivnice in njihove najmlajše.
Priljubljene kocke Tuš Bricks so navdušile tudi številne vplivnice in njihove najmlajše. FOTO: Halla Studio

Pri Tušu so tudi letos pripravili kampanjo s svojimi priljubljenimi kockami, ki so izdelane iz 100 % reciklirane plastike in so združljive tudi z drugimi znamkami kock.  Letos se iz njih ne gradi trgovina, temveč so dogajanje postavili v naravo, na kmetijo. Slednje je otroke še posebej navdušilo, zato ne preseneča, da so kocke Tuš Bricks postale pravi hit in skoraj pošle v rekordnem času. Na kmetiji boste med drugim našli pridelke slovenskih dobaviteljev in številne druge pomanjšane izdelke, ki jih tudi sicer najdete na Tuševih policah. Poleg začetnega paketa s kmetijo so letos naprodaj tudi traktor s prikolico, tovornjak s cisterno za mleko, figurice in skladišče, ki odlično poveže letošnjo zgodbo z lansko Tuš Bricks trgovino. 

Kmalu ponovno v vseh trgovinah Tuš!

Kot sporočajo predstavniki Tuša, je nova zaloga vseh petih prodajnih paketov Tuš Bricks Kmetija že na poti in bo v njihovih poslovalnicah po Sloveniji na voljo v drugi polovici oktobra. Pohitite, saj bodo tudi tokrat kocke na voljo v omejenih količinah.

Poleg začetnega paketa s kmetijo so letos naprodaj tudi traktor s prikolico, tovornjak s cisterno za mleko, figurice in skladišče, ki odlično poveže letošnjo zgodbo z lansko Tuš Bricks trgovino.
Poleg začetnega paketa s kmetijo so letos naprodaj tudi traktor s prikolico, tovornjak s cisterno za mleko, figurice in skladišče, ki odlično poveže letošnjo zgodbo z lansko Tuš Bricks trgovino. FOTO: Halla Studio

 

Naročnik oglasne vsebine je Tuš.