Slovenija
Oglas

Kariera s stilom: stopi v svet mode LPP Fashion

Ljubljana, 25. 10. 2024 00.15 | Posodobljeno pred eno minuto

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

LPP FASHION, modno podjetje s petimi blagovnimi znamkami (RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO in SINSAY), je v Sloveniji prisotno s preko 30 trgovinami in skoraj 300 zaposlenimi. Zaposleni so srce uspeha, saj vsak dan skupaj krojijo in ustvarjajo modne trende in dihajo za skupni cilj. Zadovoljni in motivirani zaposleni so ključ do uspešnega podjetja, zato ustvarjajo okolje, kjer se vsak posameznik lahko razvija in izrazi svojo edinstveno kreativnost.

Močan tim je uspešen tim

Elvis, vodja trgovine RESERVED, poudarja: "Kot vodja trgovine mi je pomembno pozitivno delovno okolje za vse zaposlene, da so ti zadovoljni in motivirani, ker edino takšen tim je uspešen tim." Podjetje daje velik poudarek ekipnemu sodelovanju in sprejemanju. Cilj je, da se zaposleni v LPP FASHION počutijo del velike družine, kar potrjuje Alja, vodja trgovine HOUSE, ki pravi: "Lahko sem to, kar sem in vem, da sem tukaj sprejeta." Prav ta pristop pa se zrcali v uspešnem doseganju skupnih ciljev.

LPP Fashion
LPP Fashion FOTO: Arhiv ponudnika

Spodbuda ustvarjalnosti 

Tanja, vizualna koordinatorka MOHITO, uživa v svobodi, ki jo omogoča njeno delo, saj lahko izraža sebe na ustvarjalen način. To pa dnevno spodbuja tudi direktor podjetja David Dremelj, ki pravi: "Kar želim omogočiti zaposlenim je, da so kreativni in da razvijajo svoje ideje."

LPP Fashion

Raznolikost in osebni razvoj

Raznolikost in dinamičnost 5-dnevnega tedenskega urnika je prepričal mnoge zaposlene. "Pri svojem delu najbolj obožujem, da niti en dan ni enak drugemu," pravi Samo, prodajni svetovalec v trgovini SINSAY. 

LPP Fashion

Plani za prihodnost so ambiciozni, trdi direktor. Prav zaradi te ambicioznosti in hitre širitve podjetje nudi veliko možnosti poslovnega razvoja. Ana Nicol je navdih za vse, ki želijo napredovati in prispevati k dinamični modni industriji. Svojo karierno pot je začela kot prodajna svetovalka in nato kot vodja izmene. Trenutno vodi trgovino SINSAY v Lendavi.

Prednosti zaposlitve pri LPP FASHION, ki zaposlenim omogočajo, da se počutijo cenjene in motivirane:
 

1. Program uvajanja: Vsak novi član ekipe se vključi v uvajalni program, kjer ga izkušeni mentorji/zaposleni seznanijo z delovnimi procesi.
 

2. 5-dnevni tedenski delovnik: Zaposlenim nudimo večje ravnovesje med zasebnim in delovnim življenjem.
 

3. Finančno nagrajevanje: Poleg konkurenčnega osnovnega plačila so zaposleni deležni še dodatnih nagrad vezanih na uspešnost prodaje.
 

4. Popusti za zaposlene: Zaposleni v LPP FASHION uživajo v posebnih ugodnostih pri nakupu izdelkov vseh modnih znamk podjetja.
 

5. Razvoj kariere: Zaposleni so vključeni v spremljevalni program in razvojne pogovore, ki spodbujajo karierno rast, dodatna izobraževanja in možnosti napredovanja.
 

6. Skupna druženja in dogodki: Povezovanje ekipe je pomembno za dobro delovno klimo, zato organiziramo različne aktivnosti, ki prispevajo k boljši povezanosti.
 

7. HELPP – program brezplačnega svetovanja za zaposlene na področju finančnih, osebnih in pravnih zadev.

LPP Fashion

LPP FASHION nudi več kot zaposlitev. Zaposleni so odsev podjetja, zato je to okolje, kjer lahko posameznik izrazi sebe in uresniči svoje ambicije – razvije svojo kariero s stilom. 

Pridruži se dinamični ekipi na LPP FASHION spletni strani in skupaj z ostalo ekipo ustvarjaj modno prihodnost!

KARIERNI DNEVI

Izkoristi edinstveno priložnost in spoznaj svet mode, svet, kjer strast in ustvarjalnost narekujeta vsak korak.

Med 13. in 15. novembrom se v trgovinah LPP FASHION odvijajo karierni dnevi. Stopi za nekaj ur v čevlje vodje trgovine ali vodje izmene, spoznaj njihove naloge ter kako uspešno organizirati delo. Te je vedno zanimalo, kaj se dogaja v modni trgovini, preden vanjo stopijo stranke, ter kdo skrbi za urejenost poslovalnice? Odlično, potem se prepusti našemu vizualnemu koordinatorju ali prodajnemu svetovalcu, da te popelje skozi njegove naloge!

LPP Fashion

Spoznaj, kako lahko svojo organiziranost, kreativnost in komunikativnost uporabiš sebi v prid in si ustvariš kariero s stilom. Spoznaj delovno mesto vodje trgovine, vodje izmene, delo vizualnega koordinatorja ali prodajnega svetovalca ter številne možnosti za razvoj kariere znotraj podjetja. 

Obišči nas na kariernih dnevih in si svoj termin zagotovi zdaj.


Naročnik oglasne vsebine je LPP Fashion.

  • ULTRA 1
  • ULTRA 2
  • ULTRA 3
  • ULTRA 4
  • ULTRA 5
  • ULTRA 6
  • ULTRA 7
  • ULTRA 8