Slovenija
Oglas

Kako varno poslovati z vsemi državnimi portali in večino bank? Spoznajte potrdilo ENA ZA VSE!

Ljubljana, 07. 09. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 6 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Halcomovo digitalno potrdilo ENA ZA VSE je rešitev, ki poslovanje postavlja na višjo raven varnosti in učinkovitosti. S tem potrdilom lahko dostopate do vseh državnih portalov in več kot 50 bank v regiji, hkrati pa zagotavlja pravno veljavne podpise.

Halcom

Kaj je ENA ZA VSE?

ENA ZA VSE je kvalificirano digitalno potrdilo, ki omogoča varno in zanesljivo poslovanje. Primerno je za vsa slovenska podjetja, ki želijo izboljšati svojo digitalno varnost in učinkovitost. Halcomovo digitalno potrdilo zagotavlja preprosto uporabo ene identitete za dostop do številnih storitev.

Prednosti potrdila ENA ZA VSE za podjetja

Varnost: Kvalificirano digitalno potrdilo ENA ZA VSE ščiti vaše poslovne podatke s pomočjo naprednega šifriranja, kar preprečuje nepooblaščen dostop. Halcom ima status kvalificiranega ponudnika storitev zaupanja, saj deluje v skladu z zakoni in predpisi, na podlagi katerih je vpisan na seznam ponudnikov storitev zaupanja v EU.

Pravna veljavnost: Elektronski podpisi, ustvarjeni s potrdilom ENA ZA VSE, so pravno zavezujoči in enakovredni lastnoročnim podpisom, kar je ključno za pravno varnost vašega poslovanja.

Večfunkcionalnost: Uporabljajte eno potrdilo za vse poslovne potrebe – od eDavkov, eUprave, eVEM, e-JN do AJPES-a in drugih storitev. Prihranite čas in zmanjšajte administrativne obremenitve.

Elektronsko podpisovanje: S potrdilom ENA ZA VSE lahko enostavno in hitro elektronsko podpisujete dokumente, kar pospeši vaše poslovne procese in zmanjša potrebo po fizičnem podpisovanju.

Halcom

Kje se uporabljajo kvalificirana digitalna potrdila?

Uporaba kvalificiranih digitalnih potrdil je izjemno široka:

Elektronsko poslovanje: Dostopajte do več kot 50 bank v srednji in jugovzhodni Evropi ter upravljajte svoje finančne transakcije varno in učinkovito.

E-uprava: Uporabljajte potrdilo za vse državne portale, kot so eDavki, eUprava, eVEM, e-JN, AJPES in drugi.

Elektronsko podpisovanje: Zagotovite pravno veljavnost svojih elektronskih podpisov in poenostavite poslovne procese.

Varna e-pošta: Zagotovite varno in zaupno komunikacijo s poslovnimi partnerji in strankami.

Halcom

Kako pridobiti potrdilo ENA ZA VSE?

Glede na naravo svojega poslovanja se lahko odločite za kvalificirano digitalno potrdilo na pametni kartici, ključu USB ali Halcom One – kvalificirano digitalno potrdilo v oblaku s pripadajočo aplikacijo, nameščeno na vaši mobilni napravi. Postopek lahko začnete preko spleta.

Halcomovo kvalificirano digitalno potrdilo ENA ZA VSE je nepogrešljivo orodje za vsa podjetja, ki želijo varno, učinkovito in pravno skladno poslovati v digitalnem svetu. Z njim poenostavite svoje poslovne procese, zmanjšate administrativne obremenitve in zagotovite varnost ter pravno veljavnost svojih transakcij. Preizkusite potrdilo ENA ZA VSE in dvignite svoje poslovanje na višjo raven!


Naročnik oglasne vsebine je Halcom.