Slovenija
Oglas

Istrski @ Cave Romane in Rocks & Stars Festival naj bo vaša avgustovska destinacija

Ljubljana, 16. 07. 2024 09.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Cave Romane v Vinkuranu je zagotovo eden najlepših odrov na prostem na Hrvaškem, če ne celo v tem delu Evrope, če pa temu dodamo še vrhunske avdio-vizualne spektakle v obliki koncertov Dire Straits Legacy in Esteriore Brothers – postane "place to be".

R&S Cave Romane
R&S Cave Romane FOTO: Arhiv ponudnika

Istra je znana kot gastro-hedonistični raj, seveda pa se je uveljavila tudi kot kakovostna destinacija za vrhunske kulturne in zabavne vsebine. Ena teh destinacij je antični kamnolom Cave Romane Vinkuran, ki je to poletje že petič zapored edinstven oder za vrhunska svetovna glasbena imena v organizaciji festivala Rocsk&Stars

Prostor je izjemno navdihujoč, vsi umetniki so navdušeni nad akustiko in naravno scenografijo ter pravijo, da je pravo veselje igrati in nastopati na taki edinstveni lokaciji. Oder, ki je umeščen pod zvezde in obdan z mogočnimi skalami, je eden najlepših v tem delu Evrope, poleg nastopajočih pa tudi obiskovalci ne skrivajo navdušenja nad avdio-vizualno atmosfero, ki jo ponuja ta prostor. 

R&S
R&S FOTO: Arhiv ponudnika

Rocks & Stars Festival je postal sinonim za vrhunski program

Prinaša vrhunske izvajalce in najrazličnejše glasbene zvrsti z istim imenovalcem - kvaliteto. Prav tako iz leta v leto, zdaj že v peti sezoni, potrjuje status vrhunske prireditve, ki združuje turizem, kulturo, priznane glasbenike in družbeno odgovornost, z donacijo opreme v vrednosti 20.000 evrov otroškemu oddelku Splošne bolnišnice Pula. 

Kateri koncerti vas čakajo avgusta? 

- 2.8. legende britanske rock scene, Dire Straits Legacy 

- 8.8. italijanski kralji zabave - Esteriore Brothers

Dire Straits Legacy
Dire Straits Legacy FOTO: Arhiv ponudnika

S svojo strastjo in predanostjo DSL skrbi, da zapuščina Dire Straits živi naprej, saj zagotavlja nepozabne trenutke vsem, ki jih imajo privilegij poslušati v živo. Alan Clark je bil prvi klaviaturist Dire Straits, Phil Palmer in Danny Cummings sta snemala album "On Every Street", Mel Collins je sodeloval na singlih "Love Over Gold" in "Twisting by the Pool", Jack Sonni pa na mednarodnem bestsellerju "Brothers in Arms". Vsi so nastopali z Dire Straits v živo na številnih svetovnih turnejah. Drugi člani skupine DSL so še basist Trevor Horn, eden največjih svetovnih producentov, Primiano Di Biase, najbolj iskani klaviaturist v Evropi, in frontman Marca Caviglia, ki je splošno priznan kot vodilna avtoriteta za edinstven kitarski stil Marka Knopflerja. V petek 2. avgusta prihajajo na spektakularni oder Cave Romane Vinkuran - in vsi komaj čakajo!

Esteriore Brothers sporočajo: "Vsem, ki pridejo, bomo pripravili nepozaben večer". So simbol italijanske glasbene odličnosti v digitalni dobi in kjerkoli nastopijo, s seboj prinašajo duh prave Italije, ki ga s pesmijo in slogovnim izrazom delijo s svetom. V petek, 8. avgusta, prihajajo v Vinkuran in napovedujejo odlično zabavo v Cave Romane. S svojo nalezljivo energijo bodo zagotovo zavladali na odru in razplesali vse pred njim. Ne zamudite sijajnega koncerta, vstopnice pa si pravočasno zagotovite na tej povezavi ali Eventim prodajnih mestih.

Esteriore Brothers
Esteriore Brothers FOTO: Arhiv ponudnika

Peta izvedba spektakla v naravi, vrhunskega spoja zabave in kulture, letos poteka v organizaciji Event Bricka in soorganizaciji Občine Medulin, Turistične skupnosti Občine Medulin in Turistične skupnosti Istrske županije. 


Naročnik oglasne vsebine je Brick Events.