Slovenija
Oglas

Inovativen napitek, razvit v sodelovanju Vindije in Polleo Sporta

Ljubljana, 21. 10. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Spoznajte 'z bregov Polleo Whey Protein – napitek obogaten z whey proteini.

Zavedanje o pomenu pravilne prehrane se vedno bolj prebuja. Z vodilno idejo, da razvijeta napitek, obogaten z whey proteini, sta Polleo Sport in Vindija zadnji dve leti razvijala izdelek, ki bo s svojo sestavo zadovoljil potrebe profesionalnih športnikov, kot tudi brbončice širše javnosti. Tako je nastal 'z bregov Polleo Whey Protein.

'z bregov Polleo Whey Protein
'z bregov Polleo Whey Protein FOTO: Arhiv ponudnika

Odobren s strani nutricionistov, oboževan od vseh

V sodelovanju s Polleo Sportom je Vindija ustvarila mlečne napitke, obogatene z whey proteini – visokovrednimi proteini sirotke, ki so zaradi svojih visokih hranilnih vrednosti prava izbira za optimalne rezultate vadbe in hitrejše okrevanje po treningu, ko telo še posebej potrebuje proteine za izgradnjo in okrevanje mišic.

"Proteini so, poleg vode, najpomembnejši gradbeni del našega telesa, kar dokazuje že samo ime, ki izvira iz grške besede protos, kar pomeni prvi, pred vsemi. Takšni izdelki vsebujejo t. i. 'kompletne proteine', torej vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo izjemno potrebuje, vendar jih ne more samo proizvajati. Zato lahko izbira kakovostnega proteinskega obroka naredi veliko razliko, ko gre za zdravje in moč. Veseli me, da bo novi mlečni napitek 'z bregov Polleo Whey Protein postal nepogrešljiv del dnevne rutine številnih ljubiteljev proteinskih napitkov in vseh, ki to šele bodo postali. Z visoko vsebnostjo beljakovin in nizko vsebnostjo maščob je napitek 'z bregov Polleo Whey Protein hranilen obrok, ki je hkrati lahek, zahvaljujoč dejstvu, da je lahko prebavljiv zaradi sirotkinih beljakovin, ter ne vsebuje laktoze in dodanih sladkorjev." – je poudarila nutricionistka Karmen Matković Melki.

'z bregov Polleo Whey Protein
'z bregov Polleo Whey Protein FOTO: Arhiv ponudnika

Podrobnosti, ki naredijo razliko

Poleg tega, da je bogat z beljakovinami, 'z bregov Polleo Whey Protein vsebuje manj sladkorja v primerjavi z obstoječimi izdelki na trgu, ima nizko vsebnost maščob in ne vsebuje laktoze. Na voljo je v dveh okusih, ki zadovoljita različne okuse potrošnikov – čokolada, z bogatim in intenzivnim okusom, ki nudi popoln užitek po napornem dnevu ali treningu, in vanilija, z lahkotnim in osvežilnim okusom, idealna za vsakodnevno uživanje. Ta napitek, obogaten s proteini, je popolna izbira za vse – od aktivnih posameznikov do tistih, ki želijo izboljšati svojo prehrano in uživati v okusnih napitkih.

"Cobranding sodelovanja izbiramo izključno s partnerji, ki delijo enake vrednote kot mi, zato smo izjemno ponosni, da je Vindija za sodelovanje takšne vrste izbrala prav Polleo Sport. Veseli nas, da tradicionalno podjetje, kot je Vindija, pozitivno reagira na spremembe in odgovarja na trende na trgu. V Polleo Sportu vedno stremimo k ponujanju inovativnih izdelkov, ki izboljšujejo življenjski slog naših kupcev. Razvoj 'z bregov Polleo Whey Proteina je bil čudovit proces in komaj čakamo, da vidimo, kako ga bo trg sprejel," – je poudarila Virna Pukšec iz Polleo Sporta.

'z bregov Polleo Whey Protein
'z bregov Polleo Whey Protein FOTO: Arhiv ponudnika

Najboljše iz sveta fitnesa in nutricionizma

'z bregov Polleo Whey Protein bo od oktobra na voljo v vseh poslovalnicah Polleo Sport in na www.polleosport.si. Eno je gotovo – na trg prihaja inovativen napitek, ki prinaša najboljše iz sveta fitnesa in nutricionizma.

"Vindija je vedno bila inovator in vodilna v razvoju novih trendov, ter smo med prvimi na Hrvaškem in v regiji na trg lansirali izdelke, obogatene s proteini. Nenehno postavljamo visoke standarde kakovosti in inovacij, prilagajamo se zahtevam sodobnega potrošnika. Blagovna znamka 'z bregov Protein je danes vodilna na trgu v kategoriji mlečnih proteinskih izdelkov, naš asortiman pa se nenehno širi, da bi zadovoljili potrebe potrošnikov, ki vodijo aktiven in zdrav življenjski slog." – so zaključili v Vindiji.


Naročnik oglasne vsebine je Poleo Sport d.o.o.