Slovenija

Grožnje na Onkologiji?

Ljubljana, 27. 03. 2008 17.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Generalni direktor Onkološkega inštituta Aljoša Rojec naj bi kršil zakone in šikaniral zaposlene.


KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Buena Vita
28. 03. 2008 19.28
NOV-ČESTITAM KONČNO SI UPA ŠE KDO POVEDATI KAJ JE PRAV,TO BLUZENJARENJE POP TV-JEVCEV IN A-KANALCEV,JE BOLANO,IN ZRELO ZA ZDRAVLJENJE TUKAJ SE VIDI TUDI ČIGAVI SO???NE NAPADAJO SCT-KRIVCA ZA NAPAKE-NAPADAJO ROJCA KI SKUŠA UREDITI ZADEVE TRŽNO-KONSKTRUKTIVNOZATO JA POSTAVLJEN,TA DRUGI PA NAJ OPRAVLJAJO SVOJE NALOGE-ZATO SE PA NAJ POSTAVIJO ZDRAVI TEMELJI IN ŠE NEKAJ,KAR ME MOTI-TISTI KI SMO ZARES BOLANI ,NE KRITIZIRAMO TOLIKO,PA VESTE FOLK ZAKAJ??ZATO KER NISO ZDRAVNIKI BEBCI,IN BOLANIM RES POMAGAJO,SIMULANTOM PA ŠE BOG NE POMAGA,DELAJO PA Z ROKO V ROKI Z ZAFRUSTRIRANIMI NOVINARČKI,KI SI DELAJO KARIERO-----NA KRATKI ROK....KO JIH VRAG VZAME,BO PA KRIV JANŠA če sem jaz bebec,je kriva moja mama,ker me je rodila
nov@email.si
28. 03. 2008 14.02
Tone, nimate prav. Ministrstvo ima s svojimi odločitvami zelo velik vpliv na razporeditev sredstev za zdravila. Na srečo je ravno v mandatu te vlade to svojo moč realiziralo in v Sloveniji se je znatno povečala dostopnost bioloških zdravil. Med drugim tudi ob povečanju prispevne stopnje za zdravstvo za podjetnike, obrtnike, ko je znaten del tega povečanja bil usmerjen na to področje. Zdravila plačuje zdravniška blagajna, ki jo je vodil Miklavčič, zdaj Fakin, lepo vas prosim. S temi zdarvili ne direktor ne minister nimata neposredno ne posredno nič za opraviti.
veckasno
28. 03. 2008 12.58
Se popolnoma strinjam.
Šumadinac
28. 03. 2008 09.01
šikiniranje? pa g. rojec je res velik trn v peti nekaterim kretenom, ki imajo v glavi še vedno miselnost samoupravljanja in zbijanja javnega denarja po svojih filingih!!!video pa lepo dokazuje način dela svetovcev, ki ni v skladu z nobeno novinarsko etiko in strokovnostjo!!
Tonček Balonček
27. 03. 2008 21.30
Ta članek govori o direktorju tega inštituta, ne pa o strokovnosti in pritadevanjih osebja, zdravnikov, sester in drugih, ki se trudijo po svojih močeh. Zdravila plačuje zdravniška blagajna, ki jo je vodil Miklavčič, zdaj Fakin, lepo vas prosim. S temi zdarvili ne direktor ne minister nimata neposredno ne posredno nič za opraviti. Zavod za zdravstveno zavarovanje ni podrejen Ministrstvu za zdravje, tu ne LDS ne SDS ne kakšna druga stranka niso vmešane. Tudi ni Zver nič zaslužen, da je Sara Isaković dobila zlazo medaljo in ni kriv, da je Čeplakova jemala EPO! Za vse pa politiki tudi nios krivi in zaslužni, sorry!
nov@email.si
27. 03. 2008 20.46
Pa bemti no, kot sem že 1x napisal, sem kot bolnik na OI zgrožen nad primitivnim mrhovinarstvom, ki ga proplus alias poptv zganja v primeru OI-ja. 100x pametneje bi bilo, da bi začeli že 1x kidati gnoj, ki mislim, da ga imate okoli vas ogromno. Domišljate si, da ste kakor 'v službi javnosti', ubistvu pa s svojim puhlim bombardiranjem OI-ja delate samo zgago. Zgago in zmedo med bolniki, bodočimi (žal bolniki) in zaposlenimi. Stalno dopovedujete, da je OI največja sramota, kar jo ima naše zdravstvo, čeprav je resnica seveda daleč od tega. Veliko bolnikov, ki imamo tudi razum, nas je z zdravljenjem na OI še kako zadovoljna in se zavedamo, da imamo ustanovo, ki je na mnogih področjih na nivoju najboljših zahodnih inštitucij. Bili so naprimer bolniki, ki so o načinu svojega zdravljenja na OI pridobili tudi mnenje strokovnajkov iz tretjih držav, ki pa so jim zagotovili, da bi njihovo bolezen pri njih zdravili popolnoma enako. Le bedni puhoglavi novinarji stalno delate zgago in mečete polena pod noge ljudem, ki bi jih lahko imeli za zgled. Razumem, da prihaja tudi do nesporazumov in jeze, vendar se hkrati zavedam, da je med zaposlenimi najbrž precej pristašev levičarskih strank, ki marsikdaj delajo gonjo in blef, ker jim tako pač naročijo prikriti prišepetalci in politični botri. Nevem, zakaj npr. nikoli ne naredite prispevka o tem, da je navečji korak k uvajanju tarčnih bioloških zdravil naredila prav ta vlada in to pod dr. Bručanom. Pod LDS-ovci je bila finančna pipa za to draga zdravila precej priprta, društva bolnikov pa so pisala javna pisma za večjo dostopnost b.z., ki si jih lahko oglede na netu. Na kratko, ni nas malo, ki smo z vsem, kar nam nudi OI zelo zadovoljni, jasno pa da zgroženi nad ''prispevki'' in bombami o OI, ki jih producira pop. Se pa bojim, da se marsikateri človek, ki na zadeve gleda ozko in je zaradi tega pod vplivom vašega vsakotedenskega pumpanja, dejansko boji zdravljenja v tej hiši. Bedni ste, popovci, res ste bedni !!!