Slovenija
Oglas

Brezplačna krema za vse!

Ljubljana, 16. 10. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 10 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Odločili smo se, da naše zveste stranke nagradimo, kot še nikoli doslej! Ob vsakem nakupu vam podarimo kremo za roke po vaši izbiri v vrednosti kar 14,90€! To, da sta kremi res vrhunski govori dejstvo, da sta bili že dvakrat razprodani!

Kaj lahko že ta trenutek naredimo, da omogočimo našim dlanem, ki so vsak dan izpostavljene različnim škodljivim dejavnikom, prvovrstno nego in mladosten izgled? Krema za roke ROYAL ali AQUA po svojih skrbno izbranih sestavinah in idealni kombinaciji le-teh presega vse ostale produkte za roke, saj na trgu trenutno ni učinkovitejše kreme, ki bi v svoji sestavi imela olja in masla najvišje kvalitete in pravo kombinacijo formule za popolni izgled vaših rok.

LF

Kako do brezplačne kreme, ki ti jo pošljemo v res velikem, kar 100 ml pakiranju?

1. Klikni na spletno stran: www.luxfactor.com

2. Napolni svojo košarico s svojim najljubšimi Lux izdelki v vrednosti vsaj 20 eur.

3. Izberi katero kremo za roke bi rada prejela brezplačno: Aqua, ki je izjemno vlažilna in se hitro vpije v kožo ali Royal, ki božansko diši in nudi vrhunsko hranilno nego.

4. Vpiši pravilno kodo za brezplačno kremo – AQUA ali ROYAL.

5 .Oddaj naročilo in tvoj paket bo v trenutku na poti – že kmalu boš lahko uživala v svojih izbranih izdelkih. 

LF

Jesenski čas je obdobje, ko moramo nekoliko bolj poskrbeti zase in svojo kožo, saj hladnejše vreme in veter lahko pustita svoje sledi, še posebej na naših dlaneh. V tem letnem času se pogosto pozabimo ustaviti in si vzeti trenutek za nego, vendar je ravno  to ključno za ohranjanje zdrave in sijoče kože. Izkoristi to super priložnost in za čudovito razvajanje z brezplačno kremo klikni na spletno stran TUKAJ.

Akcija velja samo do petka, 18. oktobra oziroma do razprodaje zalog brezplačnih krem!

Vse izdelke Lux-Factor lahko naročite: na spletni strani www.luxfactor.com ali preko brezplačne telefonske številke 01 777 41 07!


Naročnik oglasne vsebine je Combokin.