Slovenija
Oglas

Brezplačen test vida in sluha na enem mestu – za vaše zdravje!

Ljubljana, 27. 08. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 16 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vid in sluh sta naši najpomembnejši čutili, zato je zanju treba pozorno skrbeti.

V Sloveniji vsak osmi Slovenec trpi zaradi izgube sluha in več kot 800.000 ljudi potrebuje za dober vid optični pripomoček – očalakontaktne leče. Naša zmožnost sluha se lahko tekom življenja zmanjša. To je naraven, pogosto postopen proces. Enako velja za naš vid. Ob rednih pregledih lahko preprečite morebitne bolezni, preventivne meritve pa so nujne in za vas tokrat brezplačne v Centru dobrega vida in sluha.

 Optika Clarus in Audio Clarus sta namreč v namen ozaveščanja o zdravju vida in sluha združila moči v Center dobrega vida in sluha. Tako na enem mestu nudita brezplačen test vida in sluha. Združuje ga 30-letna tradicija, več kot 500.000 zadovoljnih strank, moderno opremljene ambulante z najsodobnejšo tehnologijo, visoko izobraženi optometristi, oftalmologi in slušni akustiki ter kakovostni produkti – optični pripomočki in slušni aparati. Vedno pa je v ospredju kakovostna individualna obravnava posameznika.

PONUDBA ZA BRALCE 24UR

Izkoristite izjemno priložnost in se naročite na brezplačen pregled vida ali brezplačen pregled sluha preko spleta. Imate znanca, ki slabo sliši ali vidi? Naročite ga na pregled. Povsem neobvezujoče in brez čakalnih vrst! Velja tudi ob naročilu po telefonski številki 
 

080 25 27 – za brezplačen pregled vida ali na 

 

040 475 530 – za brezplačen test sluha. 

Slušni aparati, očala, Optika Clarus, Audio Clarus, brezplačen test vida in sluha.
Slušni aparati, očala, Optika Clarus, Audio Clarus, brezplačen test vida in sluha. FOTO: Arhiv ponudnika

Preventivni pregledi potekajo večkrat tedensko. Centri dobrega vida in sluha – pregled vida in sluha na enem mestu se nahajajo v Ljubljani, Kranju, Mariboru in Ptuju. Samo pregled vida pa lahko opravite v eni izmed 35 poslovalnic Optike Clarus po Sloveniji. Vsi preventivni pregledi so varni in neboleči. 

Zaslišite srečo s slušnimi aparati! 

Zaživite kakovostno življenje. S pravo rešitvijo za vaš sluh lahko spet neomejeno sodelujete v družbenem življenju. Brezskrben in sproščen pogovor s prijatelji in družino vas bo ponovno osrečil. Zato poskrbite za svoj sluh s kakovostnimi slušnimi aparati. V kolikor bo na brezplačnem pregledu sluha zaznan poslabšan sluh, vam bodo svetovali, kako postopati naprej. Gre za sodelovanje, vse dokler ne boste 100 % zadovoljni s svojim sluhom in delovanjem slušnega aparata. Visoko usposobljeni slušni akustiki bodo vedno in z veseljem svetovali pri izbiri najboljše slušne rešitve ter slušnega aparata, ki je primeren za vas. 

Slušni aparati, očala, Optika Clarus, Audio Clarus, brezplačen test vida in sluha
Slušni aparati, očala, Optika Clarus, Audio Clarus, brezplačen test vida in sluha FOTO: Arhiv ponudnika

Z ljubeznijo skrbimo za vaš vid!

Kdaj ste nazadnje opravili pregled vida? Veste, da ga je pomembno opraviti vsaki dve leti? 

V Optiki Clarus imamo zaposlene specialiste optometriste in oftalmologe ter verjamemo, da spadajo med boljše specialiste v Sloveniji. V naših poslovalnicah lahko izbirate med bogato ponudbo kakovostnih okvirjev za očala in sončnimi očali priznanih blagovnih znamk. Prepričani smo, da boste našli prava zase.

 

Naročnik oglasne vsebine je Planeta.