Slovenija

Bi moral Rupel odstopiti?

Ljubljana, 29. 02. 2008 19.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Polona Križnar
Komentarji
18

Diplomati so nad preverjanjem klicev ogorčeni. Pričakujejo, da bodo na MZZ čimprej poiskali odgovornega.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hrcekmuri
03. 03. 2008 16.17
www.udba.net-in nekaspooblaščenka kisi je sama naredila to službo-pa kdo to ptrebuje-kdo to plačuje
mrhe2003
01. 03. 2008 16.12
@pahorček V veliki meri se strinjam s tabo, sicer pa tako ali tako vemo, kdo stoji za slovenskimi mediji. Ve se, kdo vleče vse niti slovenskega gospodarstva in politike, tako da takšni in drugačni turbolentni izpadi slov. medijev, slovenske politike in tako naprej. Žalostno, da se nekateri še vedno sprenevedajo. Pa lepo pljuvanje po ministru, ki je ministroval tudi v prejšnjih vladah, še naprej želim!
pahor?ek
01. 03. 2008 14.12
Iz vsega, kar se zadnji mesec ali dva dogaja lahko sklepamo, da je tovariška opozicija skrbno pripravila načrt diskreditacije in (upam da ne!) diskvalifikacije sedanje vlade JJ. Tudi v primeru MZZ je tovarišem s pomočjo medijev uspelo speljati vso stvar vstran od srčike dogajanja - odtekanje informacij z ministrstva. Več se ne govori o tem, kdo je to bil in kaj si ta človek zasluži. Mediji so na koncu vse skupaj celo opravičili, saj to ni nič takega! Po mojem mnjenju to ni na ravni strokovnosti niti ni dobra medijska obrt. Raje to imenujem v službi političnih botrov. (Saj vsi vemo, kdo obvladuje medije v Sloveniji - tovariši s SD-jem in Pahorjem na čelu! in SLS ter Šrotom!!). Nadalje je vprašljiva tudi ugotovitev tovariškega satelita Pirc Musarjeve, ki je avgusta lani zatrdila, da je v primeru suma kaznivega dejanja, dovoljeno pogeldati tudi v elektronsko pošto!! Izgleda, da se omenjena gospa obrača, kakor veter piha!! Namreč to se nikakor ne sklada s tem, kar trdi zdaj!!! Bistvo pri vsem tem je, da so zaupni dokumenti bili posredovani v javnost, tudi v tujino. To je kaznivo dejanje in bi odgovornega morali primerno sankcionirati. Včasih je res škoda, da ni več golega otoka! Izdajalec države, in ta gospod to je, si po mojem mnjenju ne zasluži nič drugega!!!
Tonček Balonček
01. 03. 2008 11.26
Kaj če bi preverili, kam kliče Rupel in kdo je klical njega! Po mojem bi bilo zelo zanimivo, menda se ne meni le o Metinih šopingih!
mirjana.ck@siol.net
01. 03. 2008 08.45
dejan.keuc | 29.02.2008 | 23:38 "pred zakonom smo vsi enaki" tuli Janša zadnje dni po medijih.. Upam da bo to zdaj upošteval.. ---izjava ni popolna, glasiti bo se morala Pred zakonom smo vsi enaki, pa tudi pred zakonskimi luknjami .) se pa strinjam, da so heroji izdali "tajni" dokument, ki nam razkriva koga ščiti naša ablast. hough!
norec79
01. 03. 2008 08.19
rupel, pojdi domov, ne vračaj se v politiko. mar ne vidiš, da pojma nimaš. odstopi svoje mesto jelinčiču, verjemite mi, ljudje, on bi vse porihtal!!!!!!!!!
ServerAUTOMATIC
01. 03. 2008 00.45
Po mojem gre za predvolilno kampanjo.
Buena Vita
01. 03. 2008 00.44
mmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaa bog vam grehe oprosti kakšna zasebnost, kaj so filmske zvezde,operni pevci,dr znanosti v laborratoriju,kirurgi med operacijo---kaj niso v službi nas državljanov,torej so nam odgovorni,Zunanje ministrsvo je toliko delikatno, da bi nasploh lahko zahtevali da so vsi-prav vsi pogovori posneti.kaj se lahko vsako tele igra kakor mu paše.,kaj je ZM igrača za majhne otrokeKONČNO PA KOMU KDO LAŽE,TELEKOM DA IZPISKE ZA VEČ MESECEV NAZAJ,IN TOČNO SO NAPISANE ŠTEVILKE vhodne in izhodne - KLICANIH-KLICANI .PRISOTNOST V SLUŽBI JE TUDI REGISTRIRANA,TOREJ NE POTREBUJEŠ VELIKE PAMETI IN SEŠTEJEŠ DVA IN DVA Razen če ni posredi filozofsko pakiranje megle---predlagam da se pripelje visoko-gorskega kmeta,ta se ne zmoti v računici KAKO BI BILO LEPO, ČE VSAJ EN DAN NEHATE PODPIRAT LOPOVŠČINE,MENE NE BOSTE PREPRIČALI DA SMO ZEMLJA LOPOVOV,TISTI KI JIH PODPIRATE ,SI JIH IMEJTE--OSTALIM PA KI JIH OBSOJAMO IN S PRSTOM KAŽEMO NA NJIH DOVOLITE DA SE JIH ZNEBIMO tako ali drugače
bnam 2707
01. 03. 2008 00.00
On odstopa že 15 let,samo izgleda,da ima še veliko stopnic do sestopa.njegovo delovanje je tudi zrcalna slika odnosov z hrvaško.vse se skriva pri njemu on pa za državnim zborom in vlado to,ono ali katerokoli že v teh petnajstih letih in čez... Slovenija potrebuje take politike,ki bodo imeli jajca,samo ne do tal,kot jih imajo nekateri.Sicer pa bi njegov odstop v tem trenutku pomenil zmago južnjakov tudi na tem področju...
Dejan Keuc
29. 02. 2008 23.38
"pred zakonom smo vsi enaki" tuli Janša zadnje dni po medijih.. Upam da bo to zdaj upošteval..
bonsai9@email.si
29. 02. 2008 23.09
Prvo naj vrne denar, ki ga je kasiral od Hrvatov, ki jim je prodal Slovenijo!
deyvi.edini@gmail.com
29. 02. 2008 23.01
Če so diplomati zgroženi nad nadzorom, smo državljani zgroženi nad njihovim početjem,- izdajo države. V kolikor se niso pripravljeni odreči delu svoje zasebnosti v zvezi z nadzorom njihovih klicev s službenih telefonov na račun davkoplačevalcev potem prevzemajo VSI VSO ODGOVORNOST ZA IZDAJO DRŽAVE. Od plače bi jim bilo potrebno odtrgati za vso škodo na veleposlaništvu v Beogradu in morebitno škodo, ki jo bodo utrpela naša podjetja.
goso
29. 02. 2008 22.14
Nagrada tistmu, ki je obelodanil podmizno politiko. Tako vemo, ne samo, da vemo, imamo dokaze, da nas nad mizo farbajo kot ovce. Epohalno dejanje. Kar Rupsi odslej zine, je dim. Za ZDA že dolg vemo. Od tistga natega s množičnim uničevanjem. Kako se lahko nekdo tako laže, in po laži še pobije maso ljudi. Naš pucflek bi se to moral vprašat.
Tonček Balonček
29. 02. 2008 22.07
Janez, ohrani nam Dimitrija, tudi, če boš izgubil volitve, tega mojstra spet kot štafeto predaj naslednjim, saj ne gre za drugo, kot da se bo spet vrnil v svojo bazo, vse skupaj s SDS je bila pač kratka epizoda, nič resnega pravzaprav!!! Vsi grešimo, odpuščanje je pa najvišja vrednota, končno smo v Evropi, kjer je krščanstvo alfa in omega..... Vsaj kot simbolno dejanje ob priliki predsedovanja evropskemu svetu! Bo pa svetovalec, ekspert za Čečenijo, J. in S. Oserijo, Kosovo, Metohijo in Karabah, takih kadrov nam vedno manjka!!!!!
juve_10
29. 02. 2008 21.34
Da, DIMSI bi moral odstopiti!! Je že skrajni čas in toliko afer je že imel, ....
Tonček Balonček
29. 02. 2008 21.08
Mi smo vsi za našega Dimitrija, zakaj spet to blatenje, če ga že 15 let podpiramo in branimo; enkrat pred desničarji, trrenutno pa pred levaki, nekoliko starejšimi (ali imajo pa že mlade?!). Gre za univerzalnega človeka, ki nam bo zrihtal vse!!1 Zaupajmo! Zdaj ne gre več za depeše ampak za demarše, to si zapomnite, demarše, kar je velik napredek!!!! Vsi avtomati, ki so naštimani na njegovem računalniku (ni zapečaten!) zdaj na vsake pol ure v Zagreb pošiljajo spame, pardon, ultimate, saj se ne znajdem več, tam so le profesionalci, ki vedo , kako se tem rečem streže, spoh pa na strežnikih, kali!
deyvi.edini@gmail.com
29. 02. 2008 20.59
Kdo je ta Musa, a ne more zadovoljit svoje babe ali je pa kakšen vplivnejši levak. Pirčeve se spominjam od prej kot normalne ženske.
theta
29. 02. 2008 19.59
Jaz sem ogorčen, da še vedno ne vemo, kdo je izdal tist dokument srbom - torej če skrivajo krivca - jih pa kolektivno odpustit - takih ne rabmo.