Slovenija

Andrijana Starina Kosem

Ljubljana, 02. 06. 2007 19.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Polona Križnar
Komentarji
2

Lastniki časopisne družbe Delo so na skupščini zamenjali nadzorni svet in za predsednico nadzornikov imenovali Andrijano Starina Kosem, ki je odstopila kot državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo. Andrijano Starina Kosem, znano tudi kot kadrovnico Janeza Janše, ki, kot kaže, to ne bo več, smo izbrali za ime tedna.


KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

balon200
04. 06. 2007 20.28
Jaz sem kar malo skeptičen okrog Starine in Zdolška. Da ni to nek Janšev trojanski konj. Zdolšku ni za zaupat. Zadevo na Delu se da tudi tako dojemat, da je Janša poslal 'reinforcements',....znano je, da je Slivnik bolj svojeglav,..zato je Janša poslal okrepitve za Slivnikovo disciplinirano obnašanje. Mogoče Janša hoče 100 procentno zagotoviti ustrezno pisanje o njem, ko bo to potrebno. Mogoče gre pa res za zasuk,...kdo bi vedel pri vsej tej mafiji. Resnica se bo izkazala kmalu,...posebej v kampanjah parlamentarnih volitev naslednje leto.
hinko.murovec@siol.net
03. 06. 2007 09.38
Hinko MUROVEC, bravo vidite , da so res vse sile vsmerjene v nenadzorovano - svobodno delo novinarjev - medijev. Res JJ se povsod umika v ozadje in dopušča medijem popolno svobodo. LP