Slovenija
Oglas

4 različna darila in popusti samo zate!

Ljubljana, 28. 08. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 17 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Draga lepotica,si pripravljena na popoln zaključek poletja?V našo Back To School akcijo smo vključili nekaj, kar te bo zagotovo navdušilo!

Predstavljam ti posebno ponudbo, kjer smo združili najbolj priljubljene izdelke s čudovitimi brezplačnimi darili in neverjetnimi popusti.

Kaj smo pripravili zate?

4 popolnoma brezplačna darila in posebne popuste na naše najbolj zaželene izdelke.

Klikni na spletno stran: www.luxfactor.com, kjer lahko takoj preveriš, katere izdelke smo znižali in kakšna darila lahko pričakuješ v svojem paketu.

LF

- Ob nakupu kreme 4D Hyaluron ti podarjamo kar 13 % popust in balzam za ustnice, ki bo poskrbel za mehke in navlažene ustnice skozi ves dan.

- Če se odločiš za nakup odličnega seruma za rast trepalnic Eyelash, te bomo nagradili z 10 % popustom in popolnoma novim darilom v naši zbirki – set 8 izjemno kvalitetnih čopičev za ličenje, ki te bodo zagotovo že ob prvi uporabi navdušili. 

- Prehransko dopolnilo Procollagen je obvezen dodatek ob vstopu v jesenski čas. Prejela ga boš skupaj z 10 % popustom in čudovito Bossy skodelico za kavo ali čaj. 

- Naša najdragocenejša in najbolj prefinjena krema 4D Caviar pa je tokrat znižana za kar 20 %, zraven pa prejmeš retro črno skodelico, ki bo popestrila tvojo jutranjo rutino. 

Kako do teh čudovitih daril in znižanih izdelkov?

Enostavno! Obišči našo spletno stran s klikom TUKAJ in preveri celotno ponudbo znižanih izdelkov in daril, ki te čakajo. 

Poskrbeli smo, da boš v naši ponudbi našla nekaj zase, ne glede na to, ali si ljubiteljica naravne kozmetike ali pa bi rada svoji koži privoščila luksuzno in bogato razvajanje. 

Izkoristi priložnost in prejmi čudovit paket znižanih izdelkov za prihajajočo jesen.


Naročnik oglasne vsebine je Combokin.