Znanost in tehnologija
Oglas

HP Care Pack

Ljubljana, 09. 10. 2007 08.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Poslovanje vašega podjetja je odvisno od nemotenega delovanja informacijske infrastrukture in vsaka odpoved vas lahko stane ugleda in storilnosti.

Si predstavljate, da vaš računalnik odpove in se ne morete pripraviti na pomemben sestanek? Kako bi na vaše poslovanje vplivala odpoved sistemov za elektronsko pošto? Kakšno poslovno škodo bi povzročila več dni trajajoča okvara najpomembnejših strežnikov? Poslovanje vašega podjetja je odvisno od nemotenega delovanja informacijske infrastrukture in vsaka odpoved vas lahko stane ugleda in storilnosti ter neposredno vpliva na vaš uspeh.

Storitve HP Care Pack – podpora, ki jo potrebujete!

Storitve Care Pack so stroškovno učinkovit način za razširitev storitev, ki so vključene v standardno garancijo. S paketi Care Pack lahko podaljšate garancijsko obdobje, si zagotovite reakcijski čas v primeru okvare ali zamenjavo opreme. Pakete je mogoče preprosto naročiti, obenem pa lahko izberete le tiste storitve, ki jih potrebujete za zagotavljanje delovanja opreme v podjetju.

Storitve Care Pack pokrivajo vse dele informacijske infrastrukture, od poslovno-kritičnih strežnikov, strežnikov ProLiant, sistemov za shranjevanje podatkov in omrežnih naprav do osebnih računalniških sistemov in tiskalnikov. S široko paleto storitev so primerne za podjetja vseh velikosti. Glede na svoje potrebe in finančne zmožnosti lahko izberete obseg in raven storitve ter si zagotovite nemoteno delo ter zmogljivo informacijsko infrastrukturo.

Preberite si več o HP storitvah in sodelujete v nagradni igri za video iPOD na www.hp.com/it-storitve.

HP Care Pack prinaša rešitve po meri vsakega podjetja

Storitve HP Care Pack so namenjene podjetjem vseh velikosti:

- Mala podjetja in domače pisarne lahko izkoristijo podaljšanje garancije za osebne in prenosne računalnike ter tiskalnike.

- Srednje velika podjetja lahko izkoristijo podporo pri nameščanju strežnikov ali storitev, pri kateri HP ali njegov partner nadzira delovanje strežnikov in odkrije napake, še preden vplivajo na poslovanje

- Velika podjetja lahko povečajo zanesljivost sistemov z nakupom storitev, ki zagotavljajo odzivni čas v le nekaj urah ter menjavo opreme

Ne glede na to, ali želite zaščititi naložbe v strojno ali programski opremo ali nameravate povečati zanesljivost infrastrukture, vam storitve Care Pack zagotavljajo dostop do visoko usposobljenih strokovnjakov, ki nudijo pomoč pri odpravljanju težav v vaši informacijski infrastrukturi.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.