Gospodarstvo

'Vlada se je odzvala prepozno'

Ljubljana, 12. 02. 2008 17.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Marko Milenković
Komentarji
6

Slovenija je prezadolžena, delnice so predrage, vlada pa se odziva prepozno, trdi guverner Banke Slovenije.

Slovenija je prezadolžena, delnice so predrage, vlada pa se odziva prepozno, trdi guverner Banke Slovenije.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bonsai9@email.si
13. 02. 2008 14.55
Kaj pa tajfuni? Samo da so jih 3 poloviii in sledi 20 let zaslišanja. Pa naj stane kar hoče. Vlada pa tko nima kaj pri inflaciji. SAj je tako dejal Janša. A ni to dovolj, da nima Slovenijo kaj skrbeti.
predaI
13. 02. 2008 09.11
Klasik: v vecini primerov so ravno taki sefeki in "konkurencna" podjetja kriva za veliko zadolzitev. Ce se ti zmenis s konkurenco o razporeditvi poslov in uskladis cene, potem drzava veliko vec placa za storitve kot bi bilo realno. Zato bi morali tole ze zdavnaj pocistiti! Je pa situacija precej slaba, ne samo pri nas, tudi drugje po svetu - ZDA. Vendar ZDA imajo se dosti adutov v rokavu, mi, pa na zalost, nobenega!
Uporabnik113189
13. 02. 2008 07.13
Konja, ki je sposoben zmagovati spoznaš že po tem kako se giblje. O tem, kakšna je sedanja vlada se ne bi ponavljal, ker to trobim že nekaj let. Kranjc ni sedaj storil nič drugega kot to, da je objavil prve neuradne rezultate. Da je to storil, mora biti slika precej grda, saj ga je izbrala koalicija kot lojalnega kandidata. V ZDA po takšnih izjavah na naslovnice pridrvijo naslovi kot "Ali se napoveduje recesija?" Se v Sloveniji napoveduje? Dejstvo je, minilo bo nekaj let, da se izvlečemo iz težav. Najhuje pa je to, da še nikjer ni videti garniture, ki bi se lotila dela. Pot do volitev je še dolga, voz pa še kar drvi navzdol.. Janša medtem deluje po svojem ustaljenem sistemu, kar dobro zna. Našel je nove sovražnike. Tokrat tajkuni. Nič ne rečem, tudi Zidar&Co si zaslužijo, da jim nekdo dobro navleče ušesa. Za vse nas bi bilo pa bistveno bolje, če bi se lotili pravih problemov.
blue-art
13. 02. 2008 05.43
Že davno(Jan2007) sem napovedal, da v tej državi obstoja umetno ravnovesje, ki nima zveze z tržno ekonomijo. Trg kapitala, dela, in gospodarska rast so čisto sesuli ekonomijo v tej državi. Prav zaradi tega. MDDSZ vam je pa l. 2005 vse skupaj zakuhalo pa še vleče naprej do danes zraven se pa trkajo po prsih kaj so naredili. Toliko škode, da 10 let ne bomo ven. Po volitvah preganjam kazensko od ministrice naprej pa do zadnje uslužbenke samo za meni povzročeno škodo, ki presega razumne meje, koliko so jo povzročili pa drugim in kaj še bo, boste pa videli.
saladin@email.si
12. 02. 2008 23.27
in kaj bo z kapitalskimi družbami...bojo takšni donosi kot so obljubljali? :=)
barchi@email.si
12. 02. 2008 20.52
Povedal je, kar si veliko ljudi ne želi slišat. Slovenija se pač mora za vsako vrsto luksuzne robe zadolževat posredno ali neposredno v tujini, živimo pa daleč nad realnim standardom zaradi predragih stanovanj. Še huje pa bo, ker so se oz. se bodo podjetja začela selit v tujino, na vzhod. Zaprtje Leka bo samo prvi simptom takega početja... Kaj nas torej čaka v prihodnosti...?