Gospodarstvo

Najprej pogodba, nato odločitev

Sladki Vrh, 13. 02. 2008 18.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Še preden so o gradnji nove tovarne Paloma odločali nadzorniki, naj bi bil že izbran gradbenik.

Še preden so o gradnji nove tovarne Paloma odločali nadzorniki, naj bi bil že izbran gradbenik.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pkorosec
14. 02. 2008 15.10
:) drzavne podjetja v kapitalisticnem sistemu .... kaj druga za pricakovat, kot kraja davkoplacevalskega denarja. Ze v privatnem sektorju se to pocne (preko subvencij drzave, kot zahvale za doniranje pri volilnih kampanjah), vendar tezje, medtem ko drzavno podjetje .... adijo pamet. Pametni slovenci pa se raje ukvarjajo s tem iz katere politicne stranke burzujske sredine je sestavljena katera uprava. S tem samo kazejo na svojo nesposobnost gledati na obce dobre interese. Pa kaj se sploh cudit temu kretenizmu, ko pa jasno vodijo ljudje, ki najdejo podporo v taksnih osebkih, ki še danes vidijo rdece misi vsepovsod in socialisticne zarote. Kje so zdaj SDS obcinski svetniki obcine Sentilj, da bi pomagali razcistit zadevo, saj so se ja donedavnega hvalili kako dobro gre Palomi ravnozaradi njih? Dajmo glavo še bolj globoko v pesek.
Granturismo
14. 02. 2008 09.07
Tule pa čist vsi lažejo, kar je več kot očitno
Prvo Bore
14. 02. 2008 05.57
benjamin.hopec levaki so tisti, ki ne zanjo pošteno krasti.
benjamin.hopec@gmail.com
13. 02. 2008 23.57
koliko je še takšnih podjetij, pa nam svet iz kanala A o tem ne poroča. Prepričan sem, da se bo zadeva rešila in kdor je kriv naj leti. Tam pa kjer se res krade in kjer kradejo levaki, pa seveda do tega ne bo prišlo...