Gospodarstvo

Mura z novim predsednikom uprave

Ljubljana, 04. 04. 2008 16.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nadzorni svet Mure je obravnaval poslovne rezultate, ki so boljši od lanskega leta. Za predsednika uprave so imenovali Franca Huberja.

Nadzorni svet Mure je na današnji seji obravnaval nerevidirane poslovne rezultate družbe v letu 2007 in ugotavlja, da je sicer izguba nekoliko višja kot v lanskem letu, poslovni rezultat samo iz poslovanja, torej iz poslovnih procesov pa nekoliko boljši kot v prejšnjem letu.

Mura
Mura FOTO: Kanal A

Nadalje se je nadzorni svet seznanil in soglašal s poslovnim načrtom družbe za leto 2008. Nadzorni svet je sprejel sporazum o prenehanju mandata predsednika uprave gospoda Aleša Kumperščaka z današnjim dnem.

Nadzorni svet je za prokurista družbe za obdobje do 1.7. 2008 imenoval Henrika Peternelja, za predsednika uprave z mandatnim obdobjem od 1.7.2008 do 1.7.2013 pa je Franc Huber.

Poslovni načrt za leto 2008 predvideva nadaljnje izboljševanje poslovnih procesov Mure in stalno zmanjševanje celotne izgube in izgube iz poslovanja, čemur se bo v celoti posvetila tudi nova kadrovska zasedba. Podrobneje bo o nerevidiranih poslovnih rezultatih ter načrtu Mura javnost obvestila v naslednjih dneh.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Buena Vita
05. 04. 2008 01.42
kaj pa Druškovič kaj so na njega pozabili ?? to je Ropov rešitelj hej blanka neumna,on je ja samo denar pobasal, kaj pa sledi bomo videli bemo videli