Gospodarstvo

Sumljivi posli v Palomi

Sladki Vrh, 08. 02. 2008 17.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Ana Turk/N.K.
Komentarji
4

Delavci Palome so ministra za finance obvestili o neprimernem delovanju uprave Palome. Minister je odredil pregled poslovanja.

Predstavniki delavcev Palome so finančnemu ministru Andreju Bajuku v četrtek poslali pisno gradivo, v katerem so navedli sume o neprimernem delovanju uprave Palome.

Minister je omenjene dokumente že pregledal in stopil v stik z upravo Slovenske odškodninske družbe (Sod), ki je neposredni lastnik Palome in od njega zahteval obširen pregled poslovanja. Sod mora opraviti posebno analizo pravnega in ekonomskega vidika poslovanja za obdobje petih let. Bajuk je še zahteval, da se analiza opravi čimprej.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

andrija_posavec@t-2.net
11. 02. 2008 05.36
Malo glede Pergerjeve,zakaj ovaditi Lahovnika,zato da je mački stopil na rep in je zacvilila,drugo ovaditi upravo Palome Bajuku,gre mi na smeh,če so vsi njegovi ljudje,sam sebi v lonec ne bo pljuval,lep pozdrav!
tomi.passion@gmail.com
10. 02. 2008 09.44
Spet svet....glede na informacije, ki jih daje ta trapasta tračarska oddaja, je Slovenija že vsaj 5 krat propadla in bila že vsaj 100x deležna državnega udara. Pol milijona lačnih Slovencev, otroci v šolah brez copatov in podobne neumnosti slišimo iz ust novinarjev tega komunističnega trobila. Bojanu Travnu svetujem, da oddajo preimenuje v Ta moj čudoviti SVET komunizma.
igorovski@volja.net
10. 02. 2008 09.29
Se popolnoma strinjam z ROKPIRC, le kako bo lahko on pomagal, mogoče ga bodo kaj naučili, kako bi lahko še tukaj kaj ....
Rok Pirc 1
09. 02. 2008 13.37
Ko slišim za tega lopova Bajuka mi kar mrak pade na oči.