Gospodarstvo

Hit še vedno brez predsednika uprave

Nova Gorica, 13. 05. 2009 21.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nadzorniki Hita še vedno niso izbrali novega predsednika uprave. Vseh pet kandidatov je še v igri, je poudaril predsednik nadzornega sveta Jaklič.

Hit še vedno nima novega predsednika uprave.
Hit še vedno nima novega predsednika uprave. FOTO: POP TV

Nadzorni svet družbe Hit po šestih urah razprave ni izbral novega predsednika uprave, kar pa naj bi se zgodilo v prvi polovici prihodnjega tedna, je po seji povedal predsednik nadzornega sveta Marko Jaklič. Nadzorniki so se še pogovorili s predstavniki sindikatov in se seznanili s poslovanjem Hita, ki je pod načrti, saj družba beleži izgubo.

"Vseh pet kandidatov je še v igri," je poudaril Jaklič. Po njegovih besedah so nadzorniki Hita danes soočili mnenja, ocene ter argumente in protiargumente o posameznem kandidatu. Soglasja niti niso iskali, saj so bili daleč od tega, da bi glasovali o novem predsedniku uprave, je pojasnil.

Sestanek prihodnji teden

Nadzorni svet Hita se bo tako ponovno sestal v prvi polovici prihodnjega tedna, morda tudi v Ljubljani, sestanek pa bi "počasi že lahko pripeljal do odločitve", je ocenil Jaklič.

Do takrat naj bi od petih kandidatov, ki so jih izbrali med 19 prijavljenimi na javni razpis, pridobili informacije, ki so bile doslej "izpostavljene kot ne dovolj jasne". Nobeden kandidat ni idealen, zato se pri vsakem pogovarjajo o pozitivnih in negativnih stvareh, je dejal.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Matevž Snoj
14. 05. 2009 07.20
jaz se javim!
ziveti@email.si
14. 05. 2009 00.55
Boli me k.....
RADO62
13. 05. 2009 23.28
Še mal se bodo pogovarjali pa HIT-a ne bo več... Zadnje čase na primorskem propadajo nekoč paradni konji kot za šalo.... heh
donchyrky
13. 05. 2009 22.11
politika bo - kot vedno- postavila "pravega" človeka