Gospodarstvo

Dvoreznost višanja pokojnin

Ljubljana, 02. 03. 2007 19.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvišanje pokojnin za 0,6 odstotka je v stisko spravilo okoli 860 upokojencev, ki niso upravičeni do varnostnega dodatka.



SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rok_sever@hotmail.com
06. 03. 2007 15.44
nevem kaj naj mislim mislim pa da vem kaj naj drugič storimna vootvah.
politik70
03. 03. 2007 16.23
Moje mnenje je daje Janša zmagal na volitvah ravno na račun obljub o večjih penzijah.Upam da mu ne boste nasedel še enkrat
rok_sever@hotmail.com
03. 03. 2007 15.50
Tole z manipulacijo pokojnin je pesek v oči ,ki upam ,da ga bo nekaj dobil tudi predsednik DeSusa sa vemo kam vlčeče denar bravo Patrije in konfiguracija,jaz dobom samo 287 EU pokojnine z varstvenim vred(miloščina) Janša je pred volitvami obdolževal Ropa,da je upokojencem zapravil najmanj 3 pkojnine in da jih bo on vrnil ?sedaj pa Predsednik DeSusa (Krara) nadaljuje delo prejšnje valde skupaj z ministrom za SPIZ-om vemo kaj po naročilu tudi vemo koga.Upokojenci ostali bomo klošarji to nam kaže sedanja situacija razen tistih ki pač morajo met oz. jim ne upajo vzet(bogatašom),za vstom v EU in prevzem EURA smo potrebovali zakon socialne varnosti sedaj smo not in ga ne rabimo več.Gospod Janša kje so zdaj tiste tri pokojnine???? namesto njih dobivamo miloščino,prodajemo tisto kar smo si nekoč z trudom zaslužili sedaj pa rabimo za preživetje,kaj pa ko bo tudi tega zmanjkalo? Zakletev novega predsednika vlade "zavzemal se bom za blaginjo" in najbrž ne razume te besede pa vsaj tisto že tako malo bi nam pustil.EUROPA HELP nam.
gepardbg@yahoo.com
02. 03. 2007 19.55
Zahtev ministra rada Slobodana Lalovića da se blokiraju sve slovenačke investicije u Srbiji, zbog neuspeha pregovora o isplati slovenačkih penzija,