Zanimivosti
Oglas

Vzajemna Nezgode

Ljubljana, 16. 03. 2009 06.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V sodobnem svetu, ki nam narekuje hiter tempo življenja, se možnost nesreč in poškodb kljub naši previdnosti samo še povečuje. V Vzajemni se trudimo prisluhniti zahtevam sodobnega časa ter prilagoditi ponudbo vašim potrebam, zato smo pripravili zavarovanje VzajemnaNezgode+.

V sodobnem svetu, ki nam narekuje hiter tempo življenja, se možnost nesreč in poškodb kljub naši previdnosti samo še povečuje. Že star pregovor pravi, da nesreča nikoli ne počiva. V takšnih trenutkih je pomembno, da poskrbimo za svojo finančno varnost in varnost svojih najbližjih. V Vzajemni se trudimo prisluhniti zahtevam sodobnega časa ter prilagoditi ponudbo vašim potrebam, zato smo pripravili zavarovanje VzajemnaNezgode+.

>> Vzajemna nudi 3-odstotni popust ob letnem plačilu premije.

>> Poseben 5-odstotni popust v prvem zavarovalnem letu pa imajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje oziroma katerokoli zavarovanje pri Vzajemni s trajanjem več kot dvanajst mesecev.

Katere so prednosti sklenitve nezgodnega zavarovanja pri Vzajemni?

Pri nekaterih poškodbah, ki so posledice nezgode, vam Vzajemna izplača zavarovalnino takoj po postavljeni diagnozi, čeprav nezgoda morda ne bo pustila trajne invalidnosti. Enaka zavarovalnina vam pripada tudi v primeru večkratne poškodbe na istem udu ali organu. Npr. če si zlomite roko, vam Vzajemna na podlagi tabele invalidnosti takoj izplača zavarovalnino za zlom roke, ker je ta na podlagi rentgenske slike takoj viden. Preostali del zavarovalnine za trajno invalidnost pa boste prejeli tedaj, ko bodo posledice poškodbe ustaljene.

Odstotki za določitev invalidnosti so predhodno določeni. Odstotki, od katerih je odvisna višina zavarovalnine, niso določeni v razponu med zgornjo in spodnjo mejo, temveč so fiksni, zato ne more prihajati do subjektivnih zdravniških ocen.

Samo Vzajemna vam nudi tudi kritje stroškov nadstandardnega bivanja v bolnišnici zaradi nezgode!