Črna kronika

Vinski Vrh: Umoril ženo in taščo?

Ormož, 18. 12. 2009 19.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Danica Ksela/M.M.
Komentarji
1

Policija je potrdila, da se je na območju Ormoža zgodil dvojni umor. Domnevnega storilca so policisti že prijeli. Moški naj bi umoril ženo in taščo.

Policisti so zaščitili prizorišče dvojnega umora.
Policisti so zaščitili prizorišče dvojnega umora. FOTO: POP TV

Tiskovni predstavnik mariborskih policistov Bojan Kitel je za 24ur.com potrdil, da se je na območju Ormoža zgodil dvojni umor. "V zvezi z dogodkom smo priprli enega moškega," je dejal in dodal, da so policisti še vedno na kraju dogodka. Več informacij nam zaradi interesa preiskave ni mogel posredovati.

Kaj pravijo neuradni podatki?

Do streljanja v stanovanjski hiši v naselju Vinski vrh v občini Ormož naj bi prišlo okoli 18. ure. Moški naj bi umoril ženo in taščo. Po uri bega naj bi policisti domnevnega storilca prijeli. Pred tem naj bi odvrgel orožje, šlo naj bi za pištolo. Ni znano, ali se je moški sam predal policiji.

Preiskava še poteka, na kraju je tudi preiskovalni sodnik. Več informacij bo znanih zjutraj.

To je že četrti umor na mariborskem koncu letos.

Umrla pred prijatelji

Maja letos se je nekaj pred 22. uro v Mariboru na Župančičevi ulici (Tezno) zgodil tragičen dogodek. Dva para sta stala na ulici in klepetala, ko je izza vogala nenadoma pritekel morilec. Prijateljica, za katero so najprej mislili, da jo je neznanec le udaril, se je pred njihovimi očmi zgrudila in začela krvaveti. Reševalci so ji poskušali pomagati, a je na kraju dogodka umrla. Osumljenca so policisti kmalu po dogodku prijeli.

Zaradi družinskih zadev umoril dedka in zabodel mater

V Košaškem Dolu pri Mariboru je 27-letnik julija letos do smrti zabodel dedka, svojo mater pa je z nožem ranil. Policisti so storilca prijeli takoj po grozljivem dejanju. Šlo naj bi za družinske zadeve.

Otrok ostal brez mame

Novembra letos je odjeknila novica, da je na Ruški cesti sredi belega dne prišlo do streljanja. 31-letnik je ustrelil 31-letno natakarico iz Ukrajine, nato pa si je sodil sam. Žrtev in strelec sta bila dve leti poročena, ločila sta se septembra. Na usodni dan je moški prišel v lokal, kjer jo je za točilnim pultom ustrelil v glavo. Storilec je bil sicer nekdanji policist. Ženska je imela tudi sina. 

Slovenska policija
Slovenska policija FOTO: POP TV