Črna kronika

V Italiji našli razkosano truplo

Treviso, 24. 12. 2007 12.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Italijanska policija je našla razkosano truplo ugrabljene Iole Tassitani. Zahtevali so 800.000 evrov odkupnine.

Policisti so razkosano truplo našli v večih vrečkah za smeti v neki garaži v mestu Bassano del Grappa. 42-letno Iolo Tassitani, hči notarja Luigija Tassitanija iz Castelfranca Veneta, so ugrabili 12. decembra letos.

Ugrabitelji so z njenega mobilnega telefona poslali SMS sporočilo, v katerem so za izpustitev zahtevali 800 tisoč evrov odkupnine. V nadaljnjih sporočilih niso niti enkrat potrdili, da je Iola še živa.

Policija je preiskavo usmerila med njene znance, pri čemer so ugotovili, da je veliko ljudi spoznala prek interneta. Tako so kmalu po grozljivi najdbi trupla aretirali 41-letnega osumljenca, ki je bil z umorjeno v stikih preko spleta.

Kriminalisti sicer ne izključujejo niti vpletenost mafije, še posebej zaradi načina, kako je bil Iola umorjena.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wish-mistress@hotmail.com
25. 12. 2007 21.35
anne, ne razumem te - mislim - kako si lahko tako zlobna? slovnica "novinarjev" na 24ur.com je pa ja brezhibna ;) ;) ;)
"42-letno Iolo Tassitani, hči notarja Luigija Tassitanija iz Castelfranca Veneta, so ugrabili 12. decembra letos." Kako se po vaše sklanja "hči"? To morajo še osnovnošolci vedeti. Ta država bo propadla tudi zato, ker ne bo nihče več znal slovensko. Večino zaslug za to si bodo lahko pripisali kar mediji.