Črna kronika

Ujeli morilca?

Celje, 13. 03. 2008 15.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
D.Š./D.S./Š.Z.
Komentarji
7

Policisti so ujeli mladeniča, ki naj bi na parkirišču pred velenjsko Rdečo dvorano zabodla 27-letnika.

Celjski kriminalisti so sinoči pridržali dva mlada Velenjčana, ki sta osumljena umora 27-letnega domačina.

Prizorišče umora
Prizorišče umora FOTO: Jani Dolinšek

Osumljenca naj bi 27-letnika v nedeljo zjutraj na parkirišču pred velenjsko Rdečo dvorano večkrat zabodla v prsni koš. Na parkirišču so ga našli mladi, ko so se vrnili iz bližnjih nočnih lokalov. Hudo ranjenega so ga prepeljali v celjsko bolnišnico, kjer pa je zaradi hudih poškodb umrl.

Zakaj sta osumljenca obračunala s pokojnim, še ni znano, saj policija natančnejših informacij o dogodku ne daje.

To je že drugi poskus napada v tem letu na področju Velenja. V začetku januarja je 21-letnik z nožem zabodel 43-letnega domačina in pobegnil. Policisti so ga kasneje izsledili in mu odvzeli prostost.

SORODNI ČLANKI

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sdspecy
14. 03. 2008 09.07
nevemkolkrat sem že ponovil, kar že ptiči na veji čivkajo - problem so SODIŠČA (ne policija)!!!
Buena Vita
13. 03. 2008 23.17
pri nas nimamo slabe policije, je zadovoljiva,razmeram primerno,...--ni dojemljivo--kaj se dogaja,?kar meni nič,tebi nič nekomu vzeti življenje,....komentirat---kako če gre za človeško življenje moje mnenje;;;premajhne kazni-preveč psihijatrov družini sožalje
pobjeja@yahoo.com
13. 03. 2008 21.43
No komentatorji! Kje so pohvale Policiji?! Pravi cudez je da se funkcionira nasa policija... Ce bi pa kaj naredili narobe bi pa ze napisali 10 strani kritike mar ne? Ce vsi tako trdite, da je slovenija evropska drzava, in da se evropsko obnasamo,itd. zakaj pa potem ni nic na tem? Zakaj ob pozitivni novici ni enaka kolicina pozitivnih komentarjev, kot je negativnih komentarjev pri zanemarljivi napaki s strani policije. Ce se zahteva odstop nevem koga vsega ko se postavi nek sotor, zakaj se ne zahteva povisanje v visji rank nekoga ki je odgovoren za pozitivno dejanje??????? Jah ko se bo dejansko kazala ta evropska mentaliteta me kontaktirajte. DO TAKRAT JE IN VEDNO BO SLOVENIJA BALKAN MENTALITETA poleg geografske lege na Balkanu.
Draža
13. 03. 2008 21.24
30 let aresta za morilce,takoj,brez sodišča.Simon naj počiva v miru.
nemodjogic
13. 03. 2008 19.33
se popolnoma strinjam z pumparjem
rewritable@email.si
13. 03. 2008 19.18
če je umrl, bi temu težko rekli "poskus napada". Upam, da so prave ujel.
go.ajen@gmail.com
13. 03. 2008 18.13
Sj včash se sploh ne zavedamo, da se to dogaja okrog ns. V takilih primerih tok objektivn pišete pa gre za smrt človeka, ko se gre okol wc školjk ste pa nadvse subjektivni, ane?