Črna kronika

Po zabavi so jo v Trstu posiljevali trije fantje

Trst, 01. 07. 2009 08.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Sesljanu, kjer se vsak dan zabava tudi veliko Slovencev, so trije fantje izmenično posiljevali 19-letno Američanko, dva pa naj bi dogajanje opazovala.

Nesrečna Američanka je bila na obisku pri prijateljici v Trstu. Posilstvo je prijavila sama in po zdravniškem pregledu, ki so ga opravili v bolnišnici Burlo Garofolo, je bilo potrjeno, da so na dekletovem telesu znaki nasilja.

Američanko so posiljevalci ustavili na stopnicah. Samo dejanje posilstva se je torej zgodilo daleč od stojnic in lokalov, ki so odprti pozno v noč in kjer se vsak konec tedna zbirajo mladi. Omenjeno prizorišče obiskuje tudi zelo veliko Slovencev.

Po poročanju časnika Il Piccolo policija dogodek še vedno preiskuje in zbira obvestila.

Po pisanju italijanskih medijev, naj bi bila Američanka s prijatelji v lokalu Il Cantera. Med drugo in tretjo uro zjutraj je prijatelje v gneči izgubila. Po neuspešnem iskanju se je odločila, da gre kar peš proti domu. V majhnem gozdičku, skozi katerega vodi kar nekaj stopnic, pa so jo napadli fantje. Trije so jo posilili, dva pa naj bi dogajanje opazovala. Po neuradnih informacijah naj bi bil v posilstvo vpleten tudi mladoletnik, vsi pa naj bi bili "zelo" mladi.

Ko se je Američanka uspela izmuzniti, je stekla do glavne ceste, kjer naj bi zaustavljala avtomobile, da bi prišla do prijateljičinega doma v središču Sesljana. Tam je prijateljičini mami zaupala, kaj se ji je zgodilo.

KOMENTARJI (134)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

enaneza
21. 07. 2009 14.04
informacija
02. 07. 2009 18.23
tr00,pojdi nekam!!!!Pojdi spat .Kot prvo sem sama ženska in kaj takega nikomur ne privoščim.Je pa res,da vedno obstajajo dvomi,če se je ženska zlagala,ali ne,Oprostite za nesporazum,viklipeda je moja boljša polovica in sem šla pisati pod njegovim vzdevkom.
emt8000
02. 07. 2009 18.22
Upps,nekdo je z mojim vzdevkom se podpisal.O ta informacija.
informacija
02. 07. 2009 18.19
tr00,pojdi nekam!!!!Pojdi spat .Kot prvo sem sama ženska in kaj takega nikomur ne privoščim.Je pa res,da vedno obstajajo dvomi,če se je ženska zlagala,ali ne,Oprostie za nesporazum,viklipeda je moja boljša polovica in sem šla pisati pod njegovim vzdevkom.
emt8000
02. 07. 2009 18.12
tr00 te pa ti povej svoje mnenje.
emt8000
02. 07. 2009 18.11
tr00,pojdi nekam!!!!Pojdi spat .Kot prvo sem sama ženska in kaj takega nikomur ne privoščim.Je pa res,da vedno obstajajo dvomi,če se je ženska zlagala,ali ne.
rft
02. 07. 2009 15.20
Primera ne poznam, ampak ce jo tisti fantje niso prej poznali in jo kar naskocili in seksali proti njeni volji...je zlocin in jih bo to drago stalo. Ce si ze potreben seksa in nimas punce je dalec najbolj enostavno, da gres k prostitutki. Placas tistih 50 EUR ali kolikor je ze, se zgonis in je nekaj casa mir. Glede izzivalnega oblacenja...to ni razlog za posilstvo, je pa res, da ce si v javnosti, se moras obleci nekje v meji dobrega okusa....pac z izzivalnim oblacenjem zenska poveca tveganje, da jo kdo naskoci...podobno kot da bi se jaz z gotovino v roki sprehajal kje po favelah v Rio de Janeiru, bi tudi povecal verjetnost, da me bo kdo oropal, ceprav me nima pravice nihce oropati. Pac cim jo skupis je sranje in ti ne pomaga kaj dosti to, da storilec ni imel pravice naresti tega. Tretja stvar pa je to, da danes smo pri vsakem primeru posilstva v dvomih, ali je slo res za posilstvo ali lazno prijavo. Mnoge zenske manipulirajo s positstvi in s tem delajo najvecjo skodo tistim zenskam, ki so bile dejansko posiljene. Sedaj je kar je, lahko tiste mladenice se tako ali drugace kaznujejo, punca bo potrebovala dobro terapijo da bo prisla k sebi.
bogamolim
02. 07. 2009 14.34
mislim, da to, da je ena najpogostejših spolnih fantazij o kateri ženske fantazirajo posilstvo, pove veliko, pa brez minusov
summer-girl
02. 07. 2009 14.26
nikomur ne privoščim tega...nikoli...in niti v tem kar sem napisala nisem nič privošljivega misllla... no pa ti povej,ker si tako pameten...zakaj se takšne stvari dogajajo???in zmeraj več je tega...
McMxL
02. 07. 2009 14.08
informacija 01.07.2009, 16:53 -22 Upam,da ne bo pozneje pisalo,da si je punca vse izmislila. Torej ji posilstvo privoščiš ? Mislim, da potrebuješ pomoč..
summer-girl
02. 07. 2009 12.46
tudi jaz te v tem podpiram misija1... mi je hudo za to punco,ker bo mela celo življenje uničeno,poleg tega pa bo imela to moro vedno pred očmi. ampak je vsak odgovoren za svoja dejanja. vsaka stvar se zgodi z razlogom... te posiljevalce bi pa vse po vrsti kakstrirala in še pedofile zraven...takšni ljudje si ne zaslužijo niti,da sonce na njih posveti.res to je najbolj nizkotno dejanje,kar ga je lahko... pa ne da bi se za kogar koli vlekla...nekatere ženske s svojim polovičnim-izivalnim oblačenjem vzbujajo moško pozornost...to je njihov namen,da so opažene...potem,ko pa pride do takšnega dogodka je pa vse drugo krivo!! bo treba mal drugače stavri v roke vzet pa se to ne bo dogajalo...
informacija
02. 07. 2009 12.27
Pasiongirl,kaj ti se izzivalno oblečeš samo za svojega partnerja,ali ti je tudi všeč,da te drugi gledajo???Oprosti,tako sem te razumela.Samo eni moški ali fantje razumejo pač to kot povabilo.So pa ene tudi take,ki izzivajo zanalašč,ko pa bi kakšen moški nekaj od njih hotel,pa ga zavrnejo,češ,kaj si misli,kdo je.Čeprav to ni vzrok za ene strahopetce,da posiljujejo.
informacija
02. 07. 2009 12.09
Misija 1,se popolnoma strinjam steboj.
Misija1
02. 07. 2009 10.24
@defcon: Vem se strinjam s tabo - sej nisem napisal da razglasuje: "posili me". Ampak vseeno, marsikatera bi se lahko izognila posilstvu, ce ne bi bila "tako gor nareta". Sej se ne gre za to kako je nekdo oblecen, pac fantje smo polni hormonov, nekateri se prevec. Kombinacija mozganov v velikosti lesnika pa doda se to kar se je zgodilo gori. Nikakor ne obsojam punce, pac pa samo pravim da s taksnim oblacenjem povecajo moznost posilstva. @Passiongirl: Sej se nimas v nicemer za nestrinjat. Poglej, vse kar si napisala ti dam prav, ti ocitno meni ne. Punce se lahko oblacite kakor zelite. Zivimo pa v svetu polnem re*tardov, ki jih to vzpodbudi se toliko bolj. Osebno rad pogledam punco v minici, v bistvu so mi zelo vsec, kot vsakemu drugemu fantu. Ampak moje misljenje o njih pa ni prevec lepo - pa se opravicujem, to je pac moje osebno mnenje. Glej seveda je pravica posameznika kako se bo boleko, pa magari je nag (dobro to je zakonsko prepovedano :) ), ampak sam mora tudiu presodit ali je to pametno ali ne. Poglej to s tega vidika. Bi ti upala it pomankljivo oblecena, v minici, v zapor kjer so zaprti sami posiljevalci? Mislim da ne. Razumes poanto? Gre se za to, da dandanes lahko naletis na totalno b*udalo, pa jo skupis tudi ce si zadekan v nulo. Z minicami in ostalo "opremo" pa verjetnost samo se povecas. Pac malo zdrave pameti in razmisljanja. Vsaka sama nosi odgovornost zase.
tia222
02. 07. 2009 04.45
groza! Upam, da ne ostanejo nekaznovani!
djdj
02. 07. 2009 01.49
Na radiu Robin so povedali drugače.
Supercow
01. 07. 2009 23.17
Defcon... se opravičujem... Res je, ne gledate vsi za spedenimi pupami (nakateri celo date nekaj na to, kaj je v srcu in v glavi), ampak na žalost veliko premalo... In roko na srce... veliko deklet podleže temu pritisku in se začnejo afnat... Je pa res.. niste vsi taki :) Lep večer vsem skupaj, pa pazite nase...
patriot007
01. 07. 2009 22.21
veselo veče :)))))))))
PasionGirl
01. 07. 2009 22.02
Misija 1... ne bom ti dala minusa.. ker bi to blo prelahko... rajš ti bom odgovorila na tvoj komentar... punce smo take.. se oblačmo za tipe...mogoče včasih kera ful izivalno pa ''odkrito'' sam to je njena pravica.. zakaj bi mogla punca svoje čare zakrivati?... mislim tu ni point v tem da punce kličejo nasilje.. tipi ki se punce lotijo na tak način, so strahopetci ki nucajo kontrolo nad nepripravljenimi dekleti.. ker drugače jim tak in tak ne znajo pridet blizu...nobeden nima pravice svoje volje vsiljevati kermu koli... ne vedn pomeni ne.. pa naj bo punca oblečena do vratu al ne.. mogoče bi mogu mal premislat o tem...spoštujem tvoje mnenje..sam žal je zgrešeno..žal mi je sam to..da se take stvari dogajajo.. ker puščajo boleče spomine in v večini storilci ostanejo nekaznovani...
Defcon
01. 07. 2009 21.58
@Supercow Ne gledamo usi za spedenanimi (cenenimi) pupami, tko da se delno strinjam z misija1-om @Misija1 Nimaš glih use prav ...če se pupa lepo obleče in napravi to nepomeni da razglasuje posili me ...to je že bolano...kriminal lahko preprečiš samo z malo previdnosti...mogla je iti še z kom ne pa sama ...samo še zmeri je unjustified ....upam da jih dobijo in markirajo za celo življenje