Črna kronika

S sekiro nad ženo

Rinteln, 20. 02. 2007 14.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nek Nemec je med prepirom s sekiro ubil svojo ženo. 11-letna hči je morala očetu pomagati pri odstranjevanju trupla.

Moški iz nemškega mesta Rinteln je svojo ženo med prepirom napadel s sekiro in jo ubil. 54-letnik je umor svoje devet let mlajše žene že priznal.

Družinska tragedija se je zgodila v soboto zvečer. Kot je sporočila policija, naj bi zakonca čez dan zaužila večjo količino alkohola, prepir pa naj bi izbruhnil med večerjo. Moški je svoji soprogi vpričo otrok, 11-letne deklice in 7-letnega sina, v obraz vrgel hrano, nato pa pograbil sekiro. Otroka sta zbežala iz sobe, ko se je oče vrnil v kuhinjo.

Kot je 11-letnica naslednji dan povedala policiji, se ni zavedala nevarnosti, ki je pretila materi. Družino je oče namreč že v preteklosti večkrat fizično napadel. Deklica je še izjavila, da je morala očetu pomagati pri odstranjevanju trupla. Nato je poklicala svojega 22-letnega brata, ki je obvestil oblasti. Policija je morilca našla v bližnjem gozdu, kjer je kopal jamo za truplo.

Policija je sicer še sporočila, da je bil 54-letnik stari znanec policije. Zaradi glasnih prepirov in nasilja so sosedi družine namreč že večkrat poklicali pomoč.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

civitasstain@gmail.com
21. 02. 2007 07.48
aligatorcek S "postimati", ne razumem kaj mislis. Foter je v slovenscini oce. Tu je pa delo za kriminalno policijo in nobeno druzinsko obracunavanje.