Črna kronika

Gorenjska avtocesta zaradi prometne nesreče zaprta za uvozom Brnik proti Ljubljani

Kranj, 16. 10. 2024 06.56 | Posodobljeno pred 12 minutami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Gorenjska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta za uvozom Brnik proti Ljubljani, zaprt je tudi uvoz, poroča Prometno-informacijski center. Nastal je daljši zastoj. Po prvih podatkih je udeleženih več vozil, ena oseba je telesno poškodovana, poroča Policija.

Gorenjski policisti so bili danes okoli nekaj čez 6. uro obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti med izvozom in uvozom za Brnik v smeri Ljubljane. Po prvih podatkih je udeleženih več vozil, ena oseba je telesno poškodovana. 

Policisti trenutno opravljajo ogled kraja dogodka, gorenjska avtocesta pa bo v tem času na tem delu zaprta za ves promet. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti med Kranjem in Vodicami, kjer prav tako že nastajajo zastoji.

"Zaradi jutranje konice že nastaja zastoj proti Ljubljani, zato vsem voznikom svetujemo, da hitrost vožnje prilagodijo stanju prometa in zagotovijo primerno varnostno razdaljo," še pravijo kranjski policisti in pozivajo, naj vsi vozniki upoštevajo prometno signalizacijo in navodila policistov. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.