Črna kronika

Premalo pazljiv notar?

Celje, 19. 10. 2007 19.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Damjana Seme
Komentarji
7

Trije faloti so z goljufijo prodali stanovanje, ki ni bilo v njihovi lasti. Odvetnik lastnika stanovanja meni, da je bil notar lahkomiseln.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

topovsek@hotmail.co.uk
19. 03. 2008 11.40
za p001 Mi lahko poveš, če je bil v imenovanih primerih tudi involviran Rojs? Lahko mi pišeš tudi na mail-naslov. Napišeš moje ime, potem pa (afna)hotmail.co.uk Novo je, da je na Zahtevo Ministra za pravosodje v Notarski zbornici vlożen disciplinski postopek zoper Sergeja Rojs; to seveda ne pomeni nič. Njihov interes je obdrżati lep vzgled navzven, zato ne bodo nič našli. Mi pa vemo, da dajo tam podpisati več pogodb z različno vsebino in z istim datumom ter s podobno obliko (!), tako da ima tudi notar zavarovanje za sebe, da ne bo nikoli nič kriv. Že njegov podpis (črka V) je proti predpisom. Nekatere pogodbe, ki so sestavljene na racunalniku doma za krušno pečjo, overjujejo tudi še po tem, ko se nasprotne pogodbene stranke pritożijo – ČE se pritożijo. Črko V pa res zna vsak napisat. Kam to vodi? Vsak pozna vsakega, ali je hodil v šolo z njim, ali je sorodnik ali pa je koruptni prijatelj. To vidimo na primeru Simič:Perič, kako se končajo take veze: s kupom tożb in kazenskih ovadb. Največ takih vezi pa je dosmrtnih. Naša vlada je kriva, da izdaja zakone z luknjami, da podpira kriminal v Sloveniji. Pa to je sramota za našo drżavico.
topovsek@hotmail.co.uk
30. 10. 2007 13.03
Zakaj pa tukaj nihče ne odgovori????? Kako pa se naj doseže pravičnost, če nimamo niti podatkov, kam se resnični oškodovanci naj javljamo. Saj moramo končno spoznati, da tisti odvetniki, ki pošiljajo žrtve v notriat Rojc sedijo na istem naslovu (samo drugo ime) kot tisti odvetniki, ki zastopajo žrtve. Ali nimamo v Sloveniji nobenega naslova, ki je pristojen za reševanje teh zadev? LP
topovsek@hotmail.co.uk
26. 10. 2007 17.21
Kam pa se lahko obrnemo oškodovanci notariata Rojs? Gre za podoben trik z dvema pogodbama, izstavljenimi na isti dan, različne vsebine in različnimi podpisi. Prosim za resne odgovore. Lep pozdrav!
topovsek@hotmail.co.uk
26. 10. 2007 17.17
a danes tule deluje posiljanje komentarjev?
zurbrigen
21. 10. 2007 12.59
Napetnajstit odvetnika-notarja-mesarja je nemogoče, ker to je najbolj pregnana kasta ljudi, z drugim besedam, kako nategnit nekoga ki nateguje druge že ohoho časa ? :) V slogi je moč, so rekli goljufi in izbrali pravega notarja, pa sej teh zgodb z notarji je kar nekaj in vsi še delajo, recimo noben ni odgovarjal (vsaj ne pred sodiščem) v aferi Zbiljski Gaj, kjer spet notar odigral nekaj lepih vlog, ali pa v aferi z oderuškimi posojili, vse po istem kopitu. Vladal LDS ali Janša isti effekt. LP
elvog19
20. 10. 2007 22.27
Guljufi pretentali notarja. Ja pa kaj še. Ste pa res neumni novinarji. Vsak prevarant se spreneveda, vi pa takoj zagrabite. Žalost, žalost, žalost.
oFca84@gmail.com
20. 10. 2007 19.49
In valda se ne bo notar izmazal?