Črna kronika

Poškodovali bankomat, nato pobegnili

Nova Gorica, 04. 05. 2009 13.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na severnem Primorskem so očitno bankomati priljubljena tarča nepridipravov. Policisti še vedno preiskujejo poskus tatvine bankomata v Novi Gorici in Tolminu, sedaj pa so nepridipravi poškodovali bankomat v Bukovici.

Bankomati so očitno priljubljena tarča nepridipravov.
Bankomati so očitno priljubljena tarča nepridipravov. FOTO: POP TV

Medtem ko kriminalisti Policijske uprave Nova Gorica še vedno preiskujejo vlom in tatvino bankomata, ki se je zgodil 6. aprila v nakupovalnem centru Qlandija v Novi Gorici in poskus tatvine bankomata v Tolminu 26. aprila, so bili obveščeni že o novem primeru poškodbe bankomata.

Danes v jutranjih urah so bili policisti Policijske uprave Nova Gorica obveščeni, da je v Bukovici na občinski zgradbi občine Renče - Vogrsko poškodovan bankomat NKBM.

Policisti, ki so odšli na kraj, so ugotovili, da so neznani storilci po vsej verjetnosti ponoči poškodovali bankomat na zunanji strani omenjene občinske zgradbe. Vlomili so tudi v tamkajšnje prostore in si s tem omogočili dostop tudi do zadnjega dela bankomata. Bankomata jim ni uspelo odpreti, zato so storilci kraj zapustili.

O dogodku so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika novogoriškega okrožnega sodišča in pristojno novogoriško okrožno državno tožilstvo. Intenzivna kriminalistična preiskava o sumu storitve kaznivega dejanja velike tatvine še poteka, so dodali.

V zvezi s primerom v Novi Gorici in Tolminu še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava, hkrati pa kriminalisti preiskujejo morebitno povezanost obeh primerov z današnjim, so še sporočili iz policije.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

djuko
05. 05. 2009 06.21
To bi moral s kombinirko ven cuknit... na zadnjo roko rovokopača kladivo, pa sam tk tk tk tk tk tk tk....pol pa ketno okol, pa bižiga!
minej
05. 05. 2009 06.14
Več bo brezposelnih, več bo kriminala.
jamajaka
04. 05. 2009 20.04
kaj se lotijo neiskušeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
manco-capac
04. 05. 2009 19.10
Prvič je ratal, zdaj pa že drugi fiasko. Slabo, fantje, slabo...
S57BRM
04. 05. 2009 15.54
velika tatvina ho ho ha ha potem so slovenski tajkuni super l....i
JebemVamSunac
04. 05. 2009 13.56