Črna kronika

Po smrti Slovenca v Poreču policija opravlja razgovore, obdukcija bo v torek

Poreč, 01. 05. 2023 09.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V noči na nedeljo se je v Poreču na Spring Breaku smrtno ponesrečil 25-letni slovenski državljan, ki je padel s strehe. Iz istrske policijske uprave so za naš portal sporočili, da kriminalistična preiskava še poteka, s pričami, ki bi lahko imele koristne informacije, pa opravljajo razgovore.

Nesreča v Poreču
Nesreča v Poreču FOTO: 24ur.com

Policija nadaljuje s kriminalistično preiskavo nesreče, v kateri je umrl 25-letni Slovenec. "Državni tožilec je odredil obdukcijo, ki jo bodo opravili tekom jutrišnjega dne," so nam sporočili istrski policisti, ki za razjasnitev okoliščin nesreče opravljajo razgovore s pričami. Truplo preminulega moškega se nahaja na oddelku za patologijo v bolnišnici v Pulju. 

Iz istrske policijske uprave so v nedeljo uradno sporočili, da so bili o nesreči obveščeni okrog 3. ure zjutraj. V turističnem naselju na območju Tar-Vabrige so našli mrtvega moškega, kriminalisti pa so nato ugotovili, da gre za 25-letnega slovenskega državljana, ki je padel s strehe, z višine približno osem metrov. Pred prihodom reševalcev naj bi moškega pol ure oživljali gostje letovišča, a so bile poškodbe prehude.