Črna kronika

Obglavil lastno hčer?

Clayton, 14. 01. 2007 18.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mati je na domu odkrila obglavljeno štiriletno hčerko. Policisti so kasneje v Washingtonu aretirali očeta umorjene.

Oče naj bi zaradi spora z ženo obglavil svojo štiriletno hčer (simbolična fotografija).
Oče naj bi zaradi spora z ženo obglavil svojo štiriletno hčer (simbolična fotografija). FOTO: POP TV

Amber Violette je v petek zvečer poklicala policiste in dejala, da je doma v Claytonu v Severni Karolini našla obglavljeno hčerko, je povedal načelnik policije v Claytonu, Glen Allen. ''To je najhujši zločin, kar sem jim bil priča, pa v policiji delam že 13 let,'' pa je dejal policist, ki preiskuje umor.

Policisti so dekličinega očeta, Johna Patricka Violettea, aretirali nekaj ur kasneje v nekem hotelu v Washingtonu. Odkrili so ga, potem ko so na letališču Raleigh-Durham opazili njegov avtomobil. Policisti so ga dokončno izsledili, ko so ugotovili, da je hotel plačal s kreditno kartico. 37-letni osumljenec je trenutno v priporu, zaslišali pa naj bi ga v torek. Takrat bo znanih tudi več podrobnosti o tragediji.

Sosedi družine Violette so povedali, da sta bila Amber in John ''popolnoma normalen par''. V petek zgodaj popoldne naj bi sosedje sicer opazili Johna, ki pred hišo razburjeno vpije v slušalko mobilnega telefona. Zato se že pojavljajo ugibanja, ali je šlo morda za maščevanje moža ženi, s katero je bil v sporu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.