Črna kronika

Nova družinska tragedija

Bled, 29. 05. 2007 12.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Bledu se je zgodila družinska tragedija. 45-letno Blejko je umoril njen nekdanji mož.

Blejčane je pretresla novica o družinski tragediji
Blejčane je pretresla novica o družinski tragediji FOTO: Kanal A

Kranjski kriminalisti so danes pod vodstvom preiskovalne sodnice in okrožne državne tožilke preiskovali kaznivo dejanje umora, ki se je v ponedeljek zvečer okrog 20. ure zgodil v stanovanjski hiši na Jelovški cesti na Bledu. Bivši mož umorjene 45-letne Blejke se je danes zjutraj sam prijavil policiji, ki je ugotovila, da je 49-letnik svojo bivšo ženo med prepirom zadavil. Da bi zbrali več dokazov, je preiskovalna sodnica odredila sodno obdukcijo. Osumljenca pa so po zaslišanju pridržali.

49-letni Darko Eržen je sinoči okrog 22. ure v kletnih prostorih hiše zadavil nekdanjo ženo Mojco
49-letni Darko Eržen je sinoči okrog 22. ure v kletnih prostorih hiše zadavil nekdanjo ženo Mojco FOTO: Kanal A

Kriminalisti so z ogledom kraja kaznivega dejanja in na podlagi zbranih obvestil ugotovili, kako se je zgodil umor, zato bodo osumljenca s kazensko ovadbo v nadaljnji postopek privedli k preiskovalnemu sodniku okrožnega sodišča.

Umorjena Blejka je dolga leta delala kot referentka v blejskem hotelu Golf, najverjetneje zadavljena
Umorjena Blejka je dolga leta delala kot referentka v blejskem hotelu Golf, najverjetneje zadavljena FOTO: Kanal A

Sorodniki umorjene pojasnjujejo, da sta bila bivša zakonca že ločena in da naj bi se on v sredo izselil iz hiše svoje bivše žene, s katero ima dva odrasla otroka. Sosedje in sodelavci pokojne so bili nad novico pretreseni in presenečeni, saj so jo opisali kot mirno in prijazno žensko ter dobro delavko.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kriss714@amis.net
29. 05. 2007 15.55
Če ne bi bilo ženskih privilegijev, se to verjetno ne bi zgodilo. Naj preverijo tisto sodno odločbo, po kateri bi se moral mož izseliti in pustiti hišo njej. Če je pristranska, je jasno, kdo je posredno povzročil to tragedijo.
kriss714@amis.net
29. 05. 2007 15.55
Če ne bi bilo ženskih privilegijev, se to verjetno ne bi zgodilo. Naj preverijo tisto sodno odločbo, po kateri bi se moral mož izseliti in pustiti hišo njej. Če je pristranska, je jasno, kdo je posredno povzročil to tragedijo.
omann@email.si
29. 05. 2007 14.37
Je že vedel zakaj.
menajahtwa
29. 05. 2007 14.34
komentar je čist na mestu ... sej nisn komentiru njen umor, ampak sn komentiru, na kak način so u članku napisal...da so bli zelo presenečeni, saj so jo upisali kot mirno in prijazno ....... in ta stavek deluje, kot da je sama si kriva za njen umor .... s najstarejšo žensko sn pa dodal primer, kake včasih pišejo ....
civitasstain@gmail.com
29. 05. 2007 14.30
Umori so zadnje čase na žalost tako pogosta dejanje. Mi je vseeno kako je napisano. Tragika je tragika in nasilstvo se vedno več razširja v naši "civilizirani" družbi. Komentar greta.killer na tem mestu ni spodoben.
Ana Kos Plestenjak
29. 05. 2007 14.10
... presenečeni ...???? Ta izraz se uporablja za prijetne reči, ne za hude ...
menajahtwa
29. 05. 2007 13.31
Hahahaha .... It's me again ....direktor ma spet direktorske izjave .... :) Sam res kire napišejo .... včasih so talenti .... zarnič sem dobu mejl, k je v njem članek, da je umrla najstarejša ženska nasvetu ... zraven pa je pisal da njeni !!!! Starši - WTF? !!!! in kolegi žalujejo za njo :))))
SBP
29. 05. 2007 13.19
Sam res, lonec. Tko piše kokr da bi ona zagrešila to :o
tomi.passion@gmail.com
29. 05. 2007 13.19
lonec? Vedno vsega kriva ženska???? Misliš obratno.
eiffel
29. 05. 2007 12.35
Kakšne neumnosti so to: sosedje in sodelavci pokojne so bili nad novico pretreseni in presenečeni, saj so jo opisali kot mirno in prijazno žensko ter dobro delavko?!? Kdo bi si vendar mislil, da je sposobna biti zadavljena, a ne? Mar je vedno vsega kriva ženska?