Črna kronika

Nočni preplah za stanovalce na Viču, zbudil jih je ogenj

Ljubljana, 19. 09. 2024 09.07 | Posodobljeno pred 11 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sredi noči je zagorelo v enem izmed stanovanjskih blokov na Tržaški cesti v Ljubljani. Evakuiranih je bilo približno 20 ljudi. Ko je bil požar pogašen, so se lahko vrnili v svoja stanovanja, poškodovanih ni bilo. Gmotna škoda je nastala v enem stanovanju in na hodniku bloka, vzrok požara še ni znan.

Ljubljanski policisti so bili o požaru na območju Viča obveščeni malo po drugi uri zjutraj. Po prvih podatkih je zagorelo v enem izmed stanovanj v bloku na Tržaški cesti. Evakuiranih je bilo okoli 20 ljudi, ki pa so se lahko že čez uro vrnili v svoja stanovanja, saj so gasilci požar pogasili.  

Požar so gasilci hitro ukrotili.
Požar so gasilci hitro ukrotili. FOTO: Luka Kotnik

Materialna škoda je nastala v enem stanovanju in hodniku bloka, nihče pa ni bil poškodovan. Policisti bodo danes opravili ogled kraja dogodka z namenom ugotavljanja vzrokov za požar in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana. 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Grma53
19. 09. 2024 11.56
+1
Ali je Vič tudi na Dolenjskem v bližini Novega mesta? Samo vprašam, ker se jim toliko dogaja.
server
19. 09. 2024 10.50
+4
A je težko/prepovedano omenit, v katerem bloku/ulici je bil ta požar? Ljudje so lahko na dopustu in bi to radi vedeli.
jedupančpil
19. 09. 2024 09.29
+1
me prav zanima, katera kitajska skirca bo kriva