Črna kronika

Mati priznala zločin

Esslingen, 26. 02. 2007 08.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mati umorjenih dečkov iz nemškega Esslinga je priznala, da je umorila svoja otroka.

Dečka iz nemškega Esslinga je umorila njuna mati. Policija je sporočila, da je 33-letnica zločin priznala. Otroka je z električnim kablom davila, dokler nista izgubila zavesti, nato pa ju je še zabodla.

Trupli osem in dvanajst let starih otrok je v četrtek v stanovanju našel oče. 40-letnik je povedal, da je en deček ležal v dnevni sobi, drugi pa v otroški. Sum je takoj padel na mater fantkov, saj je po zločinu izginila. Našli so jo naslednji dan. Morilka je povedala, da se je po dvojnem umoru z avtobusom odpeljala v gozd, kjer je poskušala narediti samomor.

Motiv grozovitega dejanja naj bi bile družinske in finančne težave. Zakonca sta namreč že dalj časa živela ločeno. Oče je z novo partnerko živel sicer v isti stanovanjski hiši.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

civitasstain@gmail.com
26. 02. 2007 11.25
Moramo se vprasat! Kaj je na splosno v takoimenovanih industrijskih, civiliziranih drzavah??? Izsiljevanja, ropi, posilstava, pedofelija, umori itd. V zadnjem casu pa se pogosta zanemarjenost otrok, oziroma umor lastnih otrok. Nobeno spostovanje vec do svojega bliznjega, celo v druzini nic vec spostovanja do partnerja, oziroma do otrok. Seveda je bilo ze zmeraj to, samo mislim, da ne v tako velikem stevilu. Prihajajo ze generacije, ko se je pricela "svobodna vzgoja otrok", torej brez takoimenovane telesne kazni? Ali, je to posledica prerana vzgoja otok v otroskih vrtcih, ki so odtrgani od starsev in takorekoc masovno vzgojeni, brez starsove ljubezni. So zato tudi mediji krivi?? Vprasanja se in se.....
tomi.passion@gmail.com
26. 02. 2007 10.03
Boljše vprašanje je, kaj je z ženskami!?
Uroš S.
26. 02. 2007 09.05
PA KAJ JE Z AVSTRIJCI OZ. NEMCI ZADNJE CASE !???