Črna kronika

Maddie kmalu doma?

Oviedo, 28. 05. 2007 15.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Madeleine McCann živi. Ugrabila sta jo moški in ženska," je prepričana svetovno priznana parapsihologinja Belen Alarma.

V sredo bo dekličine starše v Rimu sprejel papež Benedikt XVI.

Portugalska policija še vedno ni našla 4-letne Britanke Madeleine McCann, ki so jo pred več kot tremi tedni ugrabili na Portugalskem. Njena družina se je sedaj po pomoč obrnila na vedeževalce.

Madeleine bo menda kmalu spet doma
Madeleine bo menda kmalu spet doma FOTO: Reuters

Sestrična dekličine matere je poklicala svetovno priznano špansko parapsihologinjo Belen Alarma, ki je prepričana, da je Maddie živa. "Za svoje delo potrebujem nihalo, fotografijo pogrešane osebe in kos njenega oblačila. S policijo sodelujem že več kot 25 let. Z mojo pomočjo so rešili kar 300 primerov," pravi vedeževalka.

Kot je še izdala Alarmova, je z Maddie za zdaj še vse v redu. "Deklico sta ugrabili dve osebi, moški in ženska. Ugrabitelja nista Britanca in nimata policijske kartoteke. Storilca prav tako nista pedofila. Maddie je živa in zdrava. Z njo delajo lepo. Da bi ostala mirna, jo občasno omamijo. Pri begu uporabljajo zasebno letalo in avtomobil. Ugrabitelja delata za moškega, ki se želi na ta način maščevati njenemu očetu Gerryju McCannu," pravi vedeževalka in dodaja, da ima gospod McCann veliko sovražnikov, "saj je zelo težavna oseba, ki ima mnogo težav." "Maddie bo kmalu spet doma," je za konec še povedala Alarmova.

Z videnji parapsihologinje se že ukvarjajo agenti Scotland Yarda.

Opis osumljenca

Portugalska policija je objavila opis osumljenca, ki naj bi deklico ugrabil iz hotelske sobe v turističnem središču Praia da Luz. Po besedah družinskega prijatelja McCannovih, je Maddie ugrabil približno 170 centimetrov visok kratkolas moški, star med 35 in 40 let.

Kot je povedal znanec dekličine družine, je videl, kako je nek moški v večernih urah iz hotelskega kompleksa nosil otroka, ki je bil podoben Madeleine.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
29. 05. 2007 13.45
Super_man, saj sem že sam napisal, da so dejstva, ki jih je navedla že znana. Zanimiv je tudi podatek o narodnosti in sploni smerjenosti zločincev in o tem nimata policijske kartoteke, kje bi ženska prišla do teh podatkov če ne na policiji. Sama je izjavila, da že dolgo sodeluje z njimi, tako je lahko že marsikaj videla in zna priti do podatkov. Tudi policaji delajo napake in ji lahko pokažejo 'preveč'. Sicer pa ali je tehnično gledano sploh pomembno ali ima žločinec policijako kartoteko ali ne, kakšne narodnosti in spolne usmerjenosti je. Niti ne. Vse kaže, da se vsa ugrabitev vrti okoli maščevanja staršem, oz. očetu, kar logično potrjuje, da zločinca ne moreta biti pedofila. Poleg tega je jasno, da je oče glede svojega življenje v preteklosti in sedanjosti, bil neiskren in zavajal policijo, da je posledično naredila več škode kot je potrebno, saj preiskavo vodila kot da išče pedofilsko mrežo, vsaj takšnen vtis dobi človek po vseh tistih zaslišanjih in zasegih računalnikov in druge elektronske tehnologije. In ni čudno, da so vsi zgražali nad njihovimi napakami in neučinkovitostjo. Zadeva je zdaj jasna. In če recimo vzameno, da je gospa parapsihologinja Belen Alarma, resnično tako dobra, navaja presnetljive podrobnosti, potem bi mala Maddie zdaj, ko mi to debatiramo, že morala biti v naročju svojih staršev, ne glede nato koliko so pošteni ob vsem tem bili. Zapisal sem že: Oče se je sicer pač izkazal v slabi luči, se bo pa morda vsaj za hčer končalo dobro. Skrajni čas da oče začne urejati svoje zadeve in dolgove. In dodajam, male napake strašev lahko razkrijejo velike težave družine oz. staršev, tudi v tem primeru je žal tako.
lezghinka@email.si
28. 05. 2007 22.42
Mislim, da jih bo jasnovidka usmerla na pravo pot. Seveda ne more s prve povedat vseh detajlov. Sama drgač nism verjela v to, dokler nism vidla po oddajah, kako forenziki sodelujejo z jasnovidci, s pomočjo katerih rešijo primere (Psychic private eyes, ipd. ). Mal težje bo, ker človeka nimata policijske kartoteke...
Romuel
28. 05. 2007 20.45
170 cm visokih kratkolasih moških med 35 in 40 letom je na tisoče, mal natančnejši bi pa lahk bli
super_man
28. 05. 2007 20.28
igor, a se ti ne zdi, da je vedeževalka povedala to, kar vsi že vejo in je prebrala (npr. da jo je ugrabil, med drugim, moški, in da je zelo verjetno, da so se maščevali očetu)... in da to ni znak kako dobra je, in kakšne podrobnosti je "zadela"? glede teh "rešenih 300 primerov",... zanimiv bi bil podatek, na koliko primerih je delala in primerjava odstotkov primerov, ki jih rešijo z njeno pomočjo in brez njene pomoči...
Ramzess
28. 05. 2007 19.00
Pa se le nekaj premika, slišati je optimistično. Prav je da policija poskusi tudi te možnosti, opa, ne policija ampak družina, policaji sami bolj redko prosijo za tako pomoč, običajno to naredi družina žrtve. Težava je le v tem, da gredo v to šele takrat, ko odpovejo vse druge možnosti. Ne vem zakaj počnejo vsi to napako, da predolgo čakajo, to bi bilo potrebno izvesti že na začetku, ne šele takrat, ko lahko vedeževalka, jasnovidka ali medij podatke pobere iz različnih javnih medijev in jih poda po svoje. Razumljivo pol da nekateri dvomijo v resničnost izjav. Glede na to, kakšne podatke je dala je ženska presenetljivo dobra, da je navedla takšne podrobnosti. To kar je navedla o dekličinem očetu je znano že ves čas, da nima lepe preteklosti, ki se mu zdaj lepo mahčuje nad njegovimi otroki, no zaenkrat samo nad enim. "Kot je povedal znanec dekličine družine, je videl, kako je nek moški v večernih urah iz hotelskega kompleksa nosil otroka, ki je bil podoben Madeleine." Znanec ja, se tudi vam zdi, da je oče zapletel čudno mrežo okoli svoje družine. Tudi to se dogaja, da napake staršev tepejo njihove otroke. Če ima ženska prav o očetu, bi ta glede tega moral biti iskren že od začetka, pa očitno ni bil, menda je bil omenjen en sam konflikt, mediji so pač bolj skromni. Morda bi se zadeva razvijala drugače kot se je. Oče se je sicer pač izkazal v slabi luči, se bo pa morda vsaj za hčer končalo dobro. Skrajni čas da oče začne urejati svoje zadeve in dolgove, kdo ve kako se lahko to nadaljuje ali konča naslednjič.
nx56rt28kk290056
28. 05. 2007 18.37
Starši so obupani... raznorazni vedeževalci pa hijene, ki prežijo na nesrečo drugih, da bi sami kaj od tega tudi zaslužili.... bedarije!
Jožajoža
28. 05. 2007 18.20
saj ne moreš nikomur več verjet v tem pokvarjenem svetu.starša sta si pač zaželela medijske pozornosti , laži pa bosta prodala za veliko denarja.sočlovek, družina in otroci v tej obliki DEMOKRACIJE pač nimajo veljave.vsak samo gleda na svojo RIT.STRAHOTA.
paradajzar@hotmail.com
28. 05. 2007 18.17
Jojmene, kako so nekateri naivni. Kaj pa, če je ta vedeževalka povezana z ugrabitelji in se gre cel ta hokus pokus zato, da zmede preiskovalce?
muvimen
28. 05. 2007 17.32
Kako "težavna oseba" moraš biti, da ti zaradi tega ugrabijo otroka?
tinamiska
28. 05. 2007 16.39
Čeprov skrajna metoda pa vseeno...upam da jo bodo našli.
Vegos
28. 05. 2007 16.13
Ah, vključili so paranormalno v preiskavo. To bo še zanimivo, in vedno sem vesel, ko policija poskusi tudi "nepreverjene" okultne metode namesto da dvigne roeke in reče "Primer nerešljiv". Morda jim pa uspe!
anakos@email.si
28. 05. 2007 16.11
Da bi jo le našli! Ne morem si pa predstavljati, da nekdo dela tako grde stvari otroku, majhnemu, nebogljenemu, in vsej družini - da se maščuje nekemu zoprnemu staršu ... Odrasel po letih - zrel!????