Črna kronika

Maddie iščejo naprej

Bruselj, 08. 08. 2007 11.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

S testom DNK niso uspeli potrditi, da je deklica, ki jo je v Belgiji opazila neka ženska, pogrešana Maddie McCann.

Testi DNK niso ne potrdili ne ovrgli navedb otroške terapevtke
Testi DNK niso ne potrdili ne ovrgli navedb otroške terapevtke FOTO: Reuters

Usoda britanske deklice Madeleine McCann, ki je le nekaj dni pred četrtim rojstnim dnem izginila iz apartmaja v portugalski Praii da Luz, ostaja neznana. Belgijska policija je namreč objavila teste DNK, ki so jih opravili, potem ko je neka ženska zagotovila, da je otroka opazila v restavraciji v Tongerenu v bližini meje z Nizozemsko.

Madeleine McCann je pogrešana že 97 dni
Madeleine McCann je pogrešana že 97 dni FOTO: Reuters

Otroška terapevtka je deklico opazila v družbi moškega in ženske, ki st ase po njenih besedah vedla zelo čudno in zagotovo nista bila njena starša. Ker je bila skoraj prepričana, da je deklica prav ugrabljena Maddie, je takoj stekla obvestit policijo. Ko se je vrnila, trojice ni bilo več. Policija je zadevo vzela resno in kozarec in slamico, ki naj bi ju uporabljala deklica, takoj dala na test DNK. Žal pa ti niso potrdili, da je punčka skoraj sto dni pogrešana Britanka. Odvzeti DNK namreč pripada moškemu.

Belgijski policisti zato še niso ovrgla možnosti, da je bila opažena deklica res Maddie, in jo še naprej iščejo.

Starši male Madeleine še upajo, da je deklica živa in da jo bodo našli. Portugalski in britanski mediji pa so se razpisali, da utegne biti deklica že mrtva. V sobi, od koder je izginila, je namreč posebej izurjen policijski pes zavohal sledi krvi. Testi DNK bodo pokazali, ali je dekličina.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cebelca25@hotmail.com
09. 08. 2007 10.04
ma tole vse skupi smrdi...celotna zadeva....te punčke ne bojo videl več ker je verjetno mrtva....ugrabil jo verjetno niso....ker so starši preverjali vsake pol ure,pol so našli kri, katera je bila očiščena dol ...le kater ugrabitelj bi si vzel čas za čiščenje krvi z neko kislino???pes je zavohal truplo....no upam da se izkaže da ne gre za njo...no ja sej bojo konc tedna rezultati krvi..pa da vidmo al je njena al ne
lootieee@gmail.com
08. 08. 2007 19.56
teli moji prvi komentarji so leteli na zgleda že izbrisane poste
GLGLGL
08. 08. 2007 19.04
V Belgiji? Možno. Dejstvo pa je, da deklice nikoli ne bodo več našli. Postala je žrtev trgovine z belim blagom. Če pa je pes v stanovanju zavohal kri, pa bi bilo logično, da so jo fentali tastari. V končni fazi, deklice ne bodo več videli, po mojem mnenju.
budda
08. 08. 2007 15.45
kakšn bum zaradi pogrešane deklice, zakaj pa ni bum v svetu zaradi slovenskih ali drugih otrok? veste kva pravjo, koliko para toliko muzike...
muvimen
08. 08. 2007 15.19
lootieee truplo, dej nauč se pisat da bomo sploh znal prebrat !
paparoach@volja.net
08. 08. 2007 15.14
lootieee, na koga to leti?
Ramzess
08. 08. 2007 14.57
"Žal pa ti niso potrdili, da je punčka skoraj sto dni pogrešana Britanka. Odvzeti DNK namreč pripada moškemu." Kakopak, glede na to, do so brihtni preiskovalci vzeli kozarec in slamici v javnem lokalu, nekaj kasneje, da je malo verjetno, da sploh dobili pravi kozarec in slamico. Ponekod pač hitro pospravljajo iz miz. Otroški terapevtki, ime iz nekih razlogo še vedni ni znano, pač ni bilo do tega, da bi skupaj z osebjem lokala zavarovala dokaza, kaj šele, da bi nato opozorila osebje lokala.
anima1978@gmail.com
08. 08. 2007 14.30
Ufa, kako besedičenje! Le kaj so si tvoji starši kupili pri tvoji prodaji?? Fičota????
lootieee@gmail.com
08. 08. 2007 14.16
kren, bom imel otroke, ker se dandanes v arabskem svetu lepo prodajajo... na enga otroka si baje ze lah kupiš 2 8800gtx ultre...
lootieee@gmail.com
08. 08. 2007 12.45
vem ja. je kaj narobe s tem? me ne maraš? veš boli me (dolgastvar) za tvoj mnenje... mene ne boš spremenu in še kr bom pisu take komentarje. pa če sm še tko bolan... (partyob100dnevniciizginotja!w00t) greš staut da bo novica o tem... aja ne ker me ne spoštuješ, sem bolan v glavo in zato ne smem nič govort in ali pisat. Spij malo donata, mogoče te bo odprl, zabasanc^^