Črna kronika

Al Fayeda zaslišala policija

London, 22. 10. 2008 18.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

15-letno dekle je Mohameda Al Fayeda obtožilo spolnega nadlegovanja. Milijarder, ki je kar 60 let starejši od nje, naj bi jo povabil v svojo pisarno in jo začel otipavati.

Mohamed Al Fayed
Mohamed Al Fayed FOTO: Reuters

Lastnik najbolj znane londonske veleblagovnice Harrod's Mohamed Al Fayed se je znašel v središču škandala. 15-letna šolarka ga je namreč obtožila spolnega nadlegovanja. Kot trdi, jo je bogati poslovnež maja zvabil v svojo pisarno, tam pa jo je začel otipavati in poljubljati.

75-letni Al Fayed obtožbe, ki jih je prvi objavil britanski tabloid The Sun, povzeli pa so jih številni časniki, zanika. Že navsezgodaj zjutraj se je zato prostovoljno odpravil na policijsko postajo, kjer so ga pol ure zasliševali. Preiskava še poteka, a kot trdi njegova predstavnica Katharine Witty, je egiptovski milijarder prepričan, da bo njegovo ime oprano.

Mohamed Al Fayed je oče spremljevalca princese Diane Dodija, ki je skupaj z njo umrl v prometni nesreči v Parizu.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dr.psiho
23. 10. 2008 11.56
ja to je odgovor na obtožbe,ki jih je naslovil proti angleškemu dvoru! (zadeva princeza Diana) tukaj pa je pečen! Toliko denarja,pa rabi katero koli sploh nagovarjat!????*
Ramzess
23. 10. 2008 11.53
Bogve koliko je res. Bogve pod kakšnim vplivom je mlada dama šla v v vojno, ki je sama, brez dokazov, ne more dobiti. Dvomim da je zadeva tako preprosta, za tem je gotovo kaj več, in ne vem če ni dekle bilo nastavljeno, zaradi drugotnih interesov (politika, ipd.). In če je res, kakšno odškodnino pa je mlada naivna dama zahtevala, če ni skrivnost.
od muslimanov nemoreš drugo niti pričakovat,to je pač njihova tradicija.kot vemo si oni itak kupijo bodočo ženo isto kot da bi kupovali na tržnici kravo,pri tem starost sploh ni pomembna .ravno tako naši nekateri župniki ne gledajo na leta in si privoščijo kakega mladega fanta
chicago-bears
23. 10. 2008 01.12
ce je to res mu je treba jajca odrezat sam mogoce tamala hoce sam denar kaj ves velikrat se zmislijo da dobijo dnar mogoce je sla ona sama k njem zdaj ga pa tozi ker ve da ma dnar nikol ne ves!!