Črna kronika

Aktivirani konjeniki, gasilci in policijski dron: pogrešan je 22-letni Kal

Renče, 15. 10. 2024 10.43 | Posodobljeno pred 2 urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Svojci pogrešajo 22-letnega Kala Klemna, ki trenutno biva na območju naselja Renče. Policisti nadaljujejo z obsežno iskalno akcijo, v kateri sodelujejo tudi policisti konjeniki in gasilci, pomagajo si s policijskim dronom. Ker kljub temu pogrešanega še niso izsledili, za pomoč naprošajo javnost.

Kal Klemen je bil nazadnje opažen v ponedeljek ob 5. uri zjutraj v objektu v Renčah, kasneje pa se je za njim izgubila vsakršna sled. 

Kal Klemen
Kal Klemen FOTO: PU Nova Gorica

Kljub številnim izvedenim aktivnostim Policije in drugih reševalcev ter posameznikov, ki sodelujejo pri iskanju pogrešanega, ga včeraj na območju Renč in širše okolice še niso našli.

Obsežna iskalna akcija pod vodstvom PP Nova Gorica se od jutranjih ur na tem območju nadaljuje tudi danes, poleg večjega števila policistov z območja PU Nova Gorica pri iskanju pogrešanega sodelujejo tudi policisti konjeniki in gasilci. Pogrešanega iščejo tudi s policijskim dronom. 

Pogrešani je visok približno 177 centimetrov, je suhe postave, ima svetle kratke lase in zelene oči. Oblečen je v sivo jakno in nosi črne hlače (trenerka), obute pa ima črne športne copate.

"Vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešani osebi, naprošamo, da podatke takoj sporočijo na najbližjo policijsko postajo, Policijsko postajo Nova Gorica (Sedejeva ulica 11, 5000 Nova Gorica, telefon (05) 303 44 00) ali pa pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200," so še sporočili s PU Nova Gorica.