Črna kronika

28-letnica, ki so jo mrtvo našli v stanovanjski hiši, ni umrla zaradi poškodb

Ivančna Gorica , 16. 08. 2024 12.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V sredo zjutraj so bili ljubljanski policisti obveščeni o mrtvi osebi v stanovanjski hiši na območju Ivančne Gorice. Po obdukciji so ugotovili, da "28-letnica ni umrla zaradi (sicer hudih) poškodb". Vzrok smrti osebe tako še ni znan in ga bodo ugotavljali z nadaljnjimi medicinskimi in toksikološkimi preiskavami.

Policija je bila o rezultatih obdukcije obveščena v četrtek pozno zvečer, nadaljevali pa bodo z dodatnimi preiskavami. "Zaradi navedenega dejstva je bilo v večernih urah pridržanje 46-letniku odpravljeno, ostaja pa v zdravstveni oskrbi, kamor je bil zaradi zdravstvenih težav prepeljan v času pridržanja," so dodali na PU Ljubljana. 

Intenzivna preiskava in ugotavljanje vseh dejstev in okoliščin sumljive smrti se nadaljuje, o ugotovitvah pa bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Kot smo že poročali v sredo, je policija v stanovanjski hiši na območju Ivančne Gorice našla mrtvo 28-letnico in na kraju kaznivega dejanja prostost odvzela 46-letnemu osumljencu, ki je bil s pokojno v partnerski zvezi.

Pokojno 28-letnico in 46-letnega osumljenca so v preteklosti že obravnavali, so pred dvema dnevoma sporočili s PU Ljubljana.