Tuja scena

’Posvojila je mojega sina’

London, 12. 10. 2006 06.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Afriški pridelovalec krompirja trdi, da je Madonna posvojila njegovega sina.

Madonna je mati dveh otrok
Madonna je mati dveh otrok FOTO: Reuters

Johane Banda, ki se v afriški državici Malavi ukvarja s pridelovanjem krompirja, trdi, da je kraljica popa, pevka Madonna, posvojila njegovega 13-mesečnega sina Davida. »Presrečen sem, da je Madonna posvojila mojega sina. Samo ozrite se naokoli. Povsod revščina,« je po poročanju časnikov Daily Mail in Sun povedal Banda.

Zadovoljni Banda je še izjavil, da je prepričan, da je njegov sin v dobrih rokah in da bo v Madonnini družini zelo srečen.

Davida, čigar mati naj bi pri porodu umrla, je pevka izbrala prejšnji teden, ko je bila na obisku v neki sirotišnici. Madonna, ki se trenutno nahaja v Afriki, kjer sodeluje pri neki humanitarni kampanji, je sicer v začetku tedna zanikala namigovanja, da želi posvojiti Afričana.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

user491
12. 10. 2006 11.49
to so une trend-muhe: britney se poroči - sledi cel plaz porok slavnih. Angelina posvaja otroke - sedaj vsi posvajajo. to je vse showbiznis. enako je blo s silikoni in je še vedno (na veselje moških oči - čeprou po pravic povedan neb meu ženske s silikoni - so samo lepe za pogledat).
avava
12. 10. 2006 11.44
krompirjevec ti se še ne zavedaš kaj se dogaja tvojemu sinu pomoj da ga madona prodaja pedofilom saj je itak brez vesti