Nogomet
Oglas

Zobozdravnik sponzor EURO2016 prvenstva v stavah

Ljubljana, 10. 06. 2016 06.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

EURO2016: 24 ekip, 1 zmagovalec. Kdo bo dal prvi gol, kdo bo zmagal, kakšen bo rezultat? Oddajte svoje napovedi in si prislužite privlačne nagrade.

Najboljše stomatološke storitve, za najboljše napovedovalce. Že imate svojega favorita?
Priljubljeni zobozdravnik - dr. dent. med. Mladen Petranović.
Priljubljeni zobozdravnik - dr. dent. med. Mladen Petranović. FOTO:

Kdo je zobozdravnik dr. Mladen Petranović in zakaj sponzorira EURO2016 državno prvenstvo v stavah?

Bi radi lepe in zdrave zobe? Kdo je torej vaš favorit na EURU2016? PRIJAVI SE SPODAJ S KLIKOM NA GUMB "REGISTRIRAJ SE S FACEBOOKOM"[GUMB: Povezava do stavnega widgeta spodaj]

Zobozdravnik EDCO, dr. Mladen Petranović velja za enega najbolj prodornih in vidnih imen v implantologiji in protetiki na Hrvaškem in v širšem okolju. Poleg visoke strokovnosti in dolgoletnih izkušenj v stomatologiji prepriča z izjemno uglajenostjo, prijaznostjo ter izjemnemu posluhu za dobro počutje in ugodje ter udobje svojega pacienta.

Dr. Petranović se dobro zaveda pomena in vpliva športa na zdravje in dobro počutje. Kot velik nogometni navdušenec bo spremljal tudi letošnji EURO2016. Da pa bo prvenstvo še bolj zanimivo in zabavno tudi za njegove paciente, se je odločil, da bo kot zobozdravnik sponzor državnega prvenstva v stavah!

Kako lahko sodelujem v nagradni igri?

Ste nogometni poznavalec? Registrirajte se SPODAJ s klikom na gumb "Registriraj se s Facebookom", v zahtevano polje vnesite svojo telefonsko številko in napovejte svoj rezultat (navodila v igri so preprosta). Kdo bo dal prvi gol, kdo bo zmagal, kakšen bo končni rezultat? Napovejte vaše izide tekem, z brezplačnimi kovanci (brez pravega denarja). Pridobite jih ob prvi registraciji in vsakič, ko se vrnete na spletno stavnico državnega prvenstva v stavah.

Kakšne so nagrade, ki jih podarja zobozdravnik?

Sodelovanje je popolnoma brezplačno in namenjeno izključno zabavi. Ker pa si najboljši zaslužijo le najboljše, je zobozdravnik dr. Petranović za najboljšega napovedovalca izidov pripravil nagrado - brezplačno odstranjevanje zobnega kamna ter lasersko beljenje zob. Še več! Drugo in tretjeuvrščeni od zobozdravnika prejmeta brezplačno odstranjevanje zobnega kamna ter depigmentacijsko beljenje zob.

Sodelovanje se zares splača! Med vsemi sodelujočimi bo zobozdravnik dr. Petranović izžrebal še srečnega nagrajenca, ki bo prejel nagrado v vrednosti do 1.300 € v katero je vključen stomatološki pregled, 3d CT ortopan in implantat (ALI 3x zobna prevleka ALI zobna proteza).

Bi radi lepe in zdrave zobe? Kdo je torej vaš favorit na EURU2016? PRIJAVI SE SPODAJ S KLIKOM NA GUMB "REGISTRIRAJ SE S FACEBOOKOM"[GUMB: Povezava do stavnega widgeta spodaj]


Zobozdravnik je v preteklosti že večkrat osrečeval in nagrajeval slovenske paciente.

Oglejte si video, kako je dr. Mladen Petranović nagradil finaliste pretekle nagradne akcije.

Oglejte si nagradno igro, ki je potekala v februarju. Tokrat ste morda lahko vi tisti srečni nagrajenec. Preiskusite se!

Še nekaj utrinkov dr. Mladena Petranovića in njegovega dela v Estetsko Dentalnem Centru Opatija.

Splošni pogoji poslovanja
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3