Šport

Zlatko Zahovič k Interblocku?

Ljubljana, 29. 11. 2007 16.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahovič naj bi se v primeru odhoda iz Ljudskega vrta preselil k Interblocku.

Nekdanji „zlati“ selektor Slovenije in nazadnje Makedonije Srečko Katanec v bližnji prihodnosti najverjetneje še ne bo ugledal trenerske klopi Interblocka. Predsednik in lastnik edinega ljubljanskega prvoligaša Joc Pečečnik pa se še naprej vztrajno ozira za uglednim slovenskim nogometnim imenom in likom, ki bi čim prej dvignil ugled njegovega kluba in moštva v Sloveniji ter tujini.

Športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahovič se je pripravljen preseliti tudi v Ljubljano.
Športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahovič se je pripravljen preseliti tudi v Ljubljano. FOTO: Jani Dolinšek

Potem, ko je poskus s Katancem zaenkrat propadel, se je Pečečnik začel ozirati proti Mariboru, kjer se na položaju športnega direktorja še vedno drži nekdanji štajerski nogometni zvezdnik Zlatko Zahovič. Športni direktor vijoličastih naj bi bil še vedno v nemilosti nekaterih uglednejših članov upravnega odbora kluba, zato njegov položaj v Ljudskem vrtu še zdaleč ni trden.

Predsednik NK Interblock Joc Pečečnik želi v vodstvo kluba postaviti zveneče nogometno ime.
Predsednik NK Interblock Joc Pečečnik želi v vodstvo kluba postaviti zveneče nogometno ime. FOTO: Dare Čekeliš

Pečečnik in Zahovič sta v zelo dobrih osebnih in poslovnih odnosih, bogati igralniški poslovnež pa naj bi Zlatku že namignil, da so mu vrata v njegovem klubu vedno na stežaj odprta. Zahovič se hkrati zaveda, da v tem primeru ne gre zgolj za delovanje v NK Interblocku, temveč za precej bolj obsežen nogometni in poslovni projekt. Le tega pa poslovni Pečečnik pooseblja predvsem prek gradnje in obnove bežigrajskega stadiona ter z drugimi športnimi in zabavnimi vsebinami na tem objektu.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grega83@mail386.com
30. 11. 2007 09.35
Pečečnik zgleda tak polovici Slovenije odpira vrata na strežaj in z svojim igralniškim dnarom vabi vse mogoče v ta umetni klub. Pa naj gre Zahovič tja če hoče,
grayfox
29. 11. 2007 20.09
Ah kje...Ne bo Zahoviča v Ljubljano, vsaj jaz mislim tako.On bo ostal v Mariboru, ker on pomoje ne gleda na denar ampak na klub, katerega se da povzdignit v boljše evropske rezultate.In Interblock bo še moral postati 7krat državni prvak preden bo se lahko kosal z MB.
Eastman
29. 11. 2007 19.21
simonjay Hrovatič je bil tisti kvazi športni direktor, ki mu je samo turil svoje igralce saj je drugače manager s FIFA licenco. Samo ne še Zahoviča pripeljat...
Prvo Bore
29. 11. 2007 19.10
JOC ne potrjuj zgodbe, da denar zmeša možgane
inspektor
29. 11. 2007 18.53
Joc, da ne bi slučajno, boš brcu v temo tako kot si z unmu kretenom športnim direktorjem pred 1 letom, se ne spomnim imena, pa saj vemo za koga gre.
izotop
29. 11. 2007 18.35
Par dni nazaj: mogoce k IB Katanec. Sedaj pa: mogoce k IB se ZZ. Zanimivo, haha
Rijad Proši?
29. 11. 2007 18.02
Zaho, da ne boš slučajno v Ljubljano pršou.
Tonček Balonček
29. 11. 2007 17.44
Ta Interblock bo počasi postal nek brlog! Kaj prideta še Križaj, Košir in Nose? Kaj pa Tina Maze, lahko bila maserka!