Zimski športi

V Kitzbühlu tudi Schwarzenegger in padajoči omet ...

Kitzbühel, 21. 01. 2012 12.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Čeprav imajo prireditelji prestižnih tekem svetovnega pokala v Kitzbühlu obilo težav zaradi vremena, eno tekmo so morali odpovedati, glavni dogodek, smuk, pa močno skrajšati, pa so številni navijači uživali v spremljevalnem programu. Glavni zvezdnik je bil nekdanji kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger FOTO: Reuters

Filmski igralec in zdaj že nekdanji politik Arnold Schwarzenegger je bil sinoči glavna zvezda na slavnostni prireditvi Audi Night. "Lepo se je vrniti domov. Vesel sem, da bom lahko dirko spremljal na častni tribuni," je dejal "Terminator". Ob sebi je imel izbrano družbo avstrijske ter mednarodne športne in politične scene, prireditelji tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju pa so se še posebej razveselili enega vodilnih predstavnikov Audija Ferdinanda Piecha, saj je pred tem nemška avtomobilska tovarna obljubila podaljšanje pokroviteljskega sodelovanja v belem cirkusu do leta 2018. Številni navijači so, podobno kot zvezdniki, noč pred avstrijskim športnim dogodkom leta preživeli na tematskih zabavah po vsem Kitzbühlu, za četverico pa se je dogajanje končalo nepričakovano slabo. V hotelu Grand Tirolia je namreč nekaj po polnoči v dvorani odpadel del stropa in poškodoval štiri goste. Dvorano so izpraznili in nato zaprli, nekoliko neprijetno je predvsem to, da so trije kvadratni metri ometa padli na tla v hotelu, ki je pred nekaj leti doživel temeljito prenovo ...

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jernej picman
21. 01. 2012 12.57
+11
sigur je sct obnavlov
Tomi_1
21. 01. 2012 13.01
+6