Zimski športi

Ulaga o izredni skupščini: Na sporedu bo do konca leta!

Ljubljana, 09. 11. 2012 19.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Predsednik Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga bo še pred koncem leta izpeljal izredno skupščino SZS, saj želi, da bi v začetku leta 2013 začel izpolnjevati program, ki ga je predstavil na izredni volilni skupščini.

Predsednik Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga je predstavil nekatere svoje poglede na smučanje in vse povezano z delovanjem disciplin znotraj SZS, s programom pa je na izredni skupščini v popolnosti prepričal vse tiste, ki so imeli volilno pravico. Potem ko si je po prepričljivi zmagi dodobra odpočil, pa bo začel s korenitimi spremembami. Kakšne naj bi bile, za zdaj z izjemo nekdanjega poslovnega direktorja nordijskih disciplin ne ve prav nihče, nedvomno pa se obetajo spremembe.

Primož Ulaga in Barbara Kürner Čad
Primož Ulaga in Barbara Kürner Čad FOTO: Damjan Žibert

Ali le v samem statutu ali to pomeni tudi kadrovsko čistko, je prezgodaj ugotavljati. "Do konca leta želim izpeljati izredno skupščino, na kateri bom spregovoril o podrobnostih svojega programa. Želim namreč, da bi v leto 2013 krenili pripravljeni in z jasno začrtano potjo do zastavljenih ciljev,“ je za 24ur.com dejal Ulaga in dodal, "v predvolilnem programu sem naznanil določene spremembe in zdaj bi napovedi rad začel uresničevati. Več ta hip težko povem.

Ulaga ni želel govoriti o morebitnih kadrovskih spremembah, o katerih je sicer bilo veliko govora predvsem v smučarskih krogih. Nobena skrivnost ni namreč, da so si nekateri vplivni funkcionarji zveze želeli, da bi mesto predsednika zasedel Tomaž Kunstelj, ki je nenazadnje v preteklosti tako in drugače pomagal vodilnim predstavnikom zveze. Tudi v 'mediaciji' med ekipo Tine Maze in nekdanjim predsednikom Tomažem Lovšetom v Kranjski Gori.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

balloteli
10. 11. 2012 06.32
sm za spremembe...ULAGA, pokaži jim...