Zimski športi

Svetovni pokal iz Courchevela in Val d'Isera v Are

Val d'Isere, 05. 12. 2014 09.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po odpovedi obeh tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju v Courchevelu in Val d'Iseru zaradi pomanjkanja snega so iz Mednarodne smučarske zveze sporočili, da se tekmi selita v švedski Are.

Marcel Hirscher in druščina se bodo odpravili v Are.
Marcel Hirscher in druščina se bodo odpravili v Are. FOTO: Reuters

Smučarska elita bi se morala prihodnji konec tedna odpraviti v francoski Val d'Isere in Courchevel, kjer sta bila načrtovana slalom in veleslalom, a tekem tam zanesljivo ne bo. To je potrdil direktor moškega dela tekmovanj Markus Waldner, ki je pred letošnjo sezono na položaju nasledil Güntherja Hujaro

Po odpovedi obeh tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju v Courchevelu in Val d'Iseru zaradi pomanjkanja snega so iz Mednarodne smučarske zveze sporočili, da se tekmi selita v švedski Are. zaradi natrpanega urnika bo program nekoliko spremenjen. Moški in ženski veleslalom bosta tako na sporedu že v petek. Švedsko prizorišče svetovnega prvenstva leta 2007 bo tako gostilo tekmo svetovnega pokala. V Val d'Iseru bi morali nastopiti moški, ki bodo veleslalom namesto v soboto opravili v petek, v nedeljo pa sledi še slalom. Dekleta bi morala v Courchevelu voziti veleslalom v soboto, ta bo zdaj v Areju v petek, slalom pa bo namesto v nedeljo na sporedu v soboto.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

me987
05. 12. 2014 09.37
+4
evo, pa smo kakšnih 10.000 prišparali, da ni spet gratis izlet z dopoldansko rekreacijo.. :)
fuckthesytem
05. 12. 2014 09.59
+1
vaza1
05. 12. 2014 18.21
+1
meni se zdi, da bo izlet na švedsko dosti dražji, kot v francijo....