Zimski športi

Flisar ostal brez nastopa na tekmi, Ogorelc 10. v kvalifikacijah

Pjongčang, 26. 02. 2016 10.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Tekmovalci svetovnega pokala v smučarskem krosu so se preselili v Južno Korejo, kjer so bile na sporedu kvalifikacije. Uspešen je bil Blaž Ogorelc, ki je zasedel 10. mesto, drugi slovenski tekmovalec Filip Flisar pa je že sklenil nastope v Pjongčangu.

Karavana svetovnega pokala v smučarskem krosu se je preselila v južnokorejski Pjongčang, natančneje v snežni park Bokwang, kjer bodo leta 2018 potekali boji za olimpijska odličja. V kvalifikacijah za nedeljski finale, ki so zaradi vetra in mehke podlage potekale v zahtevnih razmerah, sta slovenske barve branila dva smučarja.

Zelo dobra vožnja je uspela Blažu Ogorelcu, ki je zasedel deseto mesto in se tako uvrstil v nedeljski finale, ki se bo začel ob 4. uri zjutraj po našem času. Žal pa nastop ni uspel četrtouvrščenemu na lestvici svetovnega pokala, Filipu Flisarju. Naš krosist, ki je pred dvema tednoma odlično smučal na Švedskem, je tokrat namreč odstopil in tako sklenil nastope v Južni Koreji, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Na tekmi smučarskega krosa bo nastopil le eden od dveh slovenskih tekmovalcev.
Na tekmi smučarskega krosa bo nastopil le eden od dveh slovenskih tekmovalcev. FOTO: AP
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

anzeko
26. 02. 2016 12.01
+3
Dobro ste se pozanimali že na štartu je izgubil eno palicu in brez ene palice nimaš kaj iskati na smučarskem krosu...res bravo 24 kUR!
C#
26. 02. 2016 12.30
+1
ja an, lahka bi vsaj njegov fb ščekirali če že druga ne haha