Šport

Yarema podaljšal z Zmaji

Ljubljana, 22. 02. 2008 12.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejist ZM Olimpije Brendan Yarema je podaljšal zvestobo z Zmaji tudi za prihodnjo tekmovalno sezono.

Potem ko so s hokejskim klubom Zavarovalnica Maribor Olimpija pogodbe že podaljšali nekateri domači igralci in trener Mike Posma, je nadaljnjo zvestobo Ljubljančanom obljubil tudi priljubljeni Kanadčan Brendan Yarema. Enaintridesetletni napadalec je podpisal dvoletno pogodbo in bo tako v Tivoliju ostal do konca sezone 2009/10.

Brendan Yarema ostaja v Ljubljani.
Brendan Yarema ostaja v Ljubljani. FOTO: Damjan Žibert

ZM Olimpija sicer zelo uspešno nastopa v avstrijski ligi Ebel, kjer se je že prebila v polfinale. Tekmeca v tem delu tekmovanja bo dobila v nedeljo, ko se bosta v Linzu na odločilni peti tekmi med seboj pomerila domača ekipa Black Wings in večni tekmec zelenih Acroni Jesenice.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

uros@najsplet.com
16. 03. 2008 13.24
v mojem hokejskem blogu si lahko preberete naslednje zelo zanimive zapise (ker ne smem napisati direktnih linkov v googlu napište 'urosq hokejski blog' pa vam bo vse našel): Vse o EBEL pokalu (z slikami vred) --- Kakšni so načrti za širitev lige EBEL v naslednjih letih? --- Jesenice in Olimpija igrata v EBEL in ne v avstrijskem prvenstvu! --- Na kakšen način priti do slovenskega državnega prvaka? --- Kako avstrijci gledajo na uspeh slovenskih moštev v EBEL? --- Delo nove jeseniške uprave --- Uspeh lige EBEL!
DarthRevan
22. 02. 2008 15.06
Glede na to da vašega vesoljca (kapo dol, tip brani krasno) snubijo po celi Evropi, si res ne upam napovedovat, kaj bo z njim. Glede na to da je drugi vratar Mohorič...
GSG-9
22. 02. 2008 14.25
Zakon, Yarema je car! Sam še Westija nej obdržijo pa bo, sam tole bo bl težka, nažalost :(